• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 12º C
  Brasov 10º C
  Cluj-Napoca 11º C
  Constanta 13º C
  Craiova 17º C
  Galati 9º C
  Iasi 9º C
  Suceava 7º C
  Timisoara 14º C
 • 1 EUR = 4.8743 LEI
  1 USD = 4.1768 LEI
  1 GBP = 5.4111 LEI
  1 CHF = 4.5595 LEI
  1 HUF = 1.3269 LEI
  1 BGN = 2.4922 LEI
  1 JPY = 4.0006 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Consultaţiile oferite de medicii de familie şi emiterea de reţete, posibile în continuare de la distanţă

14 Mai, 20:58

Consultațiile medicale acordate de medicii de familie și în ambulatoriu vor fi posibile în continuare la distanță pe toată perioada de stare de urgenţă, a anunţat vicepremierul Raluca Turcan. Potrivit acesteia, decontarea serviciilor medicale oferite de medicii de familie în această perioadă va fi posibilă fără folosirea cardului de sănătate.

medic

"Consultațiile medicale acordate de medici și în ambulatoriu vor putea fi acordate în continuare la distanță. Se va face decontarea fără folosirea cardului", a anunţat vicepremierul Raluca Turcan.

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi la începutul ședinței de guvern că starea de alertă va fi declarată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

„Odată cu declararea stării de alertă, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va institui toate măsurile necesare pentru a apăra viaţa şi sănătatea românilor. Aceste măsuri vor avea caracter de obligativitate şi vor fi stabilite în baza OUG 21 care reglementează situaţiile de urgenţă. Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare", a declarat Orban.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: