• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9473 LEI
  1 USD = 4.1999 LEI
  1 GBP = 5.7880 LEI
  1 CHF = 4.5309 LEI
  1 HUF = 1.4085 LEI
  1 BGN = 2.5295 LEI
  1 JPY = 3.8197 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Constanţa: Control la Spitalul Judeţean, după ce un pacient a fost filmat în timp ce stătea pe jos

22 Martie, 13:57

Conducerea Consiliul Judeţean Constanţa a anunţat, luni, realizarea unei anchete la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, după ce în spaţiul public au apărut imagini care arată un pacient care stătea pe jos pe holul unităţii medicale şi era învelit cu un cearceaf, potrivit news.ro.

erfrefref

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că a iniţiat un control la Spitalul Judeţean.

“Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a dispus iniţierea unui control administrativ la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa, ca urmare a situaţiilor prezentate în media locală şi naţională. Imaginile postate în mass media, filmate în urmă cu aproximativ patru luni au fost înregistrate în Secţia Medicala 1, Compartiment Gastroenterologie a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa. Acţiunea de control a fost demarată ca suport la intervenţia Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, în vederea verificării actului medical din cadrul secţiilor SCJU”, se arată în comunicatul CJ Constanţa.

Mihai Lupu a precizat că astfel de situaţii sunt consecinţa administraţiei şi a manegementului defectuos.

“Astfel de reclamaţii nu pot fi trecute cu vederea, situaţia apărută în media în ultimele zile este extrem de gravă şi ne obligă să luăm măsuri în consecinţă. Faptul că încă ne confruntăm cu astfel de situaţii, în cea mai importantă unitate medicală din judeţul Constanţa, este consecinţa administraţiei şi a managementului defectuos. Din acest motiv, am solicitat Corpului de Control al CJC să demareze acţiuni de verificare, care să vină în sprijinul celor dispuse de DSP Constanţa. Aşa cum am mai spus, cetăţenii trebuie să îşi recapete încrederea în instituţia medicală, iar noi, ca autorităţi, suntem obligaţi să demonstrăm că luăm toate măsurile necesare. Alături de DSP, vom identifica toate problemele semnalate, iar acum aştept de la Consiliul de Administraţie şi de la echipa managerială, propunerile de măsuri prin care să eliminăm toate aceste neconformităţi”, a afirmat Mihai Lupu.

În spaţiul public au apărut imagini cu un pacient care stătea jos, pe holul Spitalului Judeţean Constanţa, învelit cu un cearceaf, filmarea fiind realizată într-o noapte, în luna noiembrie a anului trecut.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: