• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.2444 LEI
  1 GBP = 5.8603 LEI
  1 CHF = 4.6190 LEI
  1 HUF = 1.3745 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.7199 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Constanţa: Chiţac - Turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat

03 Martie, 13:35

Primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a afirmat că turismul în staţiunea Mamaia s-a "manelizat" şi că acesta trebuie să fie civilizat şi să fie respectată legea, scrie news.ro.

chitac

"Există un comandament Litoral 2021, cu un regulament în care am implicat toate instituţiile din oraş pentru că vrem ca într-adevăr turismul în Mamaia... Eu cred că încă mai avem turism, sunt unii sceptici care spun că nu mai avem turism, că Mamaia nu mai este staţiune, eu cred că încă mai avem turism. Turismul pe timp de vară să se desfăşoare civilizat, turismul în Mamaia s-a manelizat, el trebuie să fie civilizat şi într-adevăr acolo trebuie să opereze cei care au hoteluri, restaurante, dar în condiţii civilizate şi cu respectarea legii”, a declarat miercuri, Vergil Chiţac, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă se vor închide magazine în Mamaia, primarul Constanţei a răspuns: "Nu se vor închide magazinele, trebuie să respectăm hotărârea de Guvern. (...) Lăsaţi-ne să luăm o decizie, să nu comunic o decizie care e în procesare, ar însemna să mă antepronunţ. (...) Am spus atât şi mi se pare de bun simţ, să nu mai vindem salam în Mamaia pe timp de vară".

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: