• Bucuresti 34º C
  Baia Mare 31º C
  Brasov 31º C
  Cluj-Napoca 32º C
  Constanta 30º C
  Craiova 34º C
  Galati 34º C
  Iasi 34º C
  Suceava 30º C
  Timisoara 34º C
 • 1 EUR = 4.7199 LEI
  1 USD = 4.1541 LEI
  1 GBP = 5.2701 LEI
  1 CHF = 4.2531 LEI
  1 HUF = 1.4593 LEI
  1 BGN = 2.4133 LEI
  1 JPY = 3.8580 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Conducerea IPJ Ilfov face control la Poliţia Chitila

07 Iunie, 14:37

mai-eful-ipj-ilfov-i-alte-persoane-din-conducere-cercetate-in-cazul-studentei-japoneze-ucisa-langa-bucure-ti-60046

Şeful IPJ Ilfov, comisarul şef Florin Raportaru, a dispus un control la Poliţia oraşului Chitila, condusă momentan de comisarul şef Ionel Lefter, fost adjunct al Inspectoratului Judeţean.  

Controlul survine unei sesizări făcute de tatăl unui băiat de nouă ani. Bărbatul le-a spus celor de la conducerea IPJ Ilfov că a mers la anchetatorii din Chitila pentru a raporta că fiul său a fost violat, însă aceştia ar fi tratat cu superficialitate cazul.

 "La Poliţia oraşului Chitila a fost dispus un control pentru a se stabili dacă poliţiştii au luat măsurile legale în cazul unei sesizări făcute la data de 31 mai, de către tatăl unui copil în vârstă de nouă ani, cu privire la faptul că fiul său a fost victima unei perversiuni sexuale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Caludia Burada.

Mai exact, tatăl băiatului care se presupune că ar fi fost violat a reclamat faptul că poliţiştii din Chitila i-ar fi spus să încerce o împăcare cu presupuşii agresori. Mai mult de atât, se pare că oamenii legii i-ar fi recomandat bărbatului împăcarea pe motiv că, într-un dosar de viol, este nevoie de o expertiză medico-legală costisitoare.

 "În ziua de 31 mai a.c., în jurul orelor 17.00, T.I., de 38 ani, din oraşul Chitila, a sesizat faptul că în ziua de 30.05.2013, în jurul orelor 19 .00, fiul său minor, T.D., de 9 ani, în timp ce se afla într-o casă nelocuibilă aflată în apropierea locuinţei sale, a fost supus la perversiuni sexuale de către doi dintre copii cu care se afla în acel loc", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

În prezent, Poliţia oraşului Chitila este condusă de comisarul şef Ionel Lefter. Fost adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov, Lefter a fost demis în urma scandalului iscat de moartea studentei japoneze Yurika Masuno. 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: