• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8740 LEI
  1 USD = 4.0034 LEI
  1 GBP = 5.4696 LEI
  1 CHF = 4.5255 LEI
  1 HUF = 1.3656 LEI
  1 BGN = 2.4920 LEI
  1 JPY = 3.8612 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Conducerea Blocului „ACUM” îndeamnă alegătorii să iasă masiv la vot pe 24 februarie

18 Februarie, 14:05

„Duminică, 24 februarie, va fi momentul în care Republica Moldova își va număra cetățenii liberi, demni, cinstiți și curajoși. Va fi momentul istoric al eliberării de sub dictatura unui regim care ține țara în întuneric”. Declarațiile au fost făcute de către liderii blocului electoral ACUM DA PAS, într-o conferință de presă, în ultima săptămâna de campanie electorală.

ACUM

Liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședinte al blocului, a spus că duminică, 24 februarie, „cu toții trebuie să ne gândim la cât am pătimit și suferit în toți acești ani și să ne întrebăm ce ne dorim cu adevărat de la viață”. Andrei Năstase mai spune că duminică este una din acele zile în care țara are nevoie de toți oamenii ei, adunați în jurul dorinței de libertate. Liderul PPPDA îndeamnă alegătorii să iasă la vot, iar ca rezultat le promite o țară în care statul și guvernul vor respecta cetățenii și se vor teme de ei.

„Vă promitem o țară în care nimeni, absolut nimeni, niciodată, indiferent cum se va numi, să nu mai poată face din Moldova ceea ce Plahotniuc, Dodon, Șor și armatele lor de ocupație au făcut atâția ani. Vă îndemn să ne ridicăm cu toții din genunchi și să ne luăm țara înapoi”, a spus Andrei Năstase.

Lidera PAS Maia Sandu, copreședintă a blocului, a menționat că actuala guvernare „urăște pământul moldovenesc și cetățenii acestei țări”, or „numai cel ce urăște își poate bate joc de țară, făcând viața imposibilă a cetățenilor și seamănă ură, deznădejde și minciună”. Potrivit Maiei Sandu, guvernarea știe că Republica Moldova este săracă și îi convine acest lucru. Poate controla o țară slabă, cu oameni sărăciți, aduși în pragul dispărerii.

„Dacă rămân la putere, șantajul, amenințările, teroarea vor crește. Gândiți-vă, dacă astăzi v-au lăsat în pace pentru că ați semnat pentru ei, pentru că ați votat pentru ei, mâne vor avea nevoie de mai mult. Pe 24 februarie nu sunt alegeri simple. Ei vor lupta pentru averile lor și pentru ca să nu ajungă la pușcărie”, a spus Maia Sandu.

Blocul electoral ACUM DA PAS participă la alegeri pe circumscripția națională cu numărul doi în buletinul de vot. În circumscripțiile uninominale are 51 de candidați.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: ACUM, alegeri parlamentare, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: