• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.3853 LEI
  1 GBP = 5.8544 LEI
  1 CHF = 4.7366 LEI
  1 HUF = 1.3432 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8663 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă că a încărcat instalaţiile

12 Octombrie, 16:06

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, marţi, că a încărcat instalaţiile pentru aproximativ 80% din punctele termice, iar pentru restul nu au fost făcute operaţiunile întrucât, fie asociaţiile de proproietari au precizat că încă nu doresc, fie sunt încă lucrări de efectuat.

calduraradet

”Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, marţi, că, în aproximativ 80 la sută din totalul celor 1.027 puncte, module şi centrale termice au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii. Pentru restul de 20 de procente, instalaţiile nu s-au încărcat încă, deoarece asociaţiile de proprietari au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în defăşurare lucrări la reţeaua secundară”, a transmis, marţi, Compania.

Termoenergetica reaminteşte asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor, astfel încât agentul termic să parcurgă întrega instalaţie de încălzire.

De asemenea, asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

”Precizăm că, după începerea probelor la cald, având în vedere evoluţia în scădere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru încălzire, cu precădere în timpul nopţii. Este important de subliniat că în prezent, centralele de termoficare Vest Energo şi Griviţa nu funcţionează şi de aceea, până la realizarea echilibrului hidraulic al întregului sistem de termoficare, pot exista sincope în procesul de furnizare a agentului termic”, a mai transmis Compania.

De asemenea, Termoenergetica a precizat că a început furnizarea căldurii şi către spitale, şcoli, grădiniţe, cămine de bătrâni şi către celelalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor care apar în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: