• Bucuresti 1º C
  Baia Mare 1º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 3º C
  Craiova 3º C
  Galati -1º C
  Iasi -3º C
  Suceava -5º C
  Timisoara 4º C
 • 1 EUR = 4.6650 LEI
  1 USD = 3.7930 LEI
  1 GBP = 5.3223 LEI
  1 CHF = 3.9829 LEI
  1 HUF = 1.5002 LEI
  1 BGN = 2.3852 LEI
  1 JPY = 3.5744 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Comitetul Executiv al PSD a validat toate candidaturile pentru funcţiile de conducere din partid

09 Martie, 23:34

Comitetul Executiv al PSD a validat vineri candidaturile pentru funcţiile de conducere din partid, 23 de social - democraţi fiind interesaţi de o astel de funcţie.

codrin stefanescu 1

Pentru postul de preşedinte executiv sunt trei candidaţi - Viorica Dăncilă, Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, iar pentru cel de secretar general candidează Marian Neacşu şi Codrin Ştefănescu. Singurul care s-a retras benevol este Daniel Florea, primarul sectorului 5, pentru a nu "deteriora unitatea partidului". Decizia finală va fi luată prin vot la Congresul din 10 martie.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri, la finalul Comitetului Executiv Naţional (CExN), că validarea candidaturilor de astăzi nu este o victorie, ci reprezintă o chestie normală, afirmând că, în ultimii ani, el şi alţi membri PSD care se luptă cu „un sistem hidos” au primit ameninţări. Acesta a afirmat în faţa jurnaliştilor că are emoţii şi abia se stăpâneşte să nu plângă.

„Nu putem vorbi despre victorie în CExN. Este vorba despre o chestie normală, faptul că ne-au aprobat colegii noştri (candidaturile – n.r.) să putem candida într-o competiţie liberă este foarte normal”, a declarat Codrin Ştefănescu.

El a spus că, de fapt, pentru funcţiile de preşedinte executiv şi de secretar general candidează „Dragnea contra Nicolae Bănicioiu şi Cati Andonescu şi Dragnea împotriva lui Codrin Ştefănescu”.

“În momentul de faţă, avem candidaturi la preşedinte executiv şi la secretar general în felul următor: Dragnea, contra Nicolae Bănicioiu şi Cati Andonescu, ca secretar general, Dragnea împotriva lui Codrin Ştefănescu, iar Congresul (...) va decide mâine dacă votează şi cu cine votează”, a afirmat acesta.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: