• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9256 LEI
  1 USD = 4.0527 LEI
  1 GBP = 5.7135 LEI
  1 CHF = 4.4985 LEI
  1 HUF = 1.3998 LEI
  1 BGN = 2.5184 LEI
  1 JPY = 3.7111 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Comisar de la Penitenciarul Tulcea, implicat în acţiunile unei grupări specializate în metoda "Accidentul"

04 Aprilie, 11:57

Un comisar de la Penitenciarul Tulcea a fost reţinut de DNA Constanţa pentru luare de mită şi pentru că ar fi introdus în mod ilicit în penitenciar telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare. Telefoanele ar fi ajuns la un deţinut încarcerat pentru omor, care făcea parte dintr-o grupare specializată în infracţiuni prin metoda "Accidentul", iar comisarul ar fi primit 6.500 de lei de la un prieten al acestuia.

penitenciare

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând din 3 aprilie, a inculpatului Silviu Ioan Ionele, comisar în cadrul Penitenciarului Tulcea, pentru luare de mită şi introducerea, în mod ilicit, într-un penitenciar de telefoane mobile şi alte mijloace de comunicare la distanţă, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de internet, medii de stocare a datelor şi alcool.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de DNA, în perioada februarie - martie 2019, Ionele, în calitatea menţionată şi contrar îndatoririlor de serviciu, a introdus în mod ilicit, în Penitenciarul Tulcea, mai multe telefoane mobile care, ulterior, au ajuns la o persoană încarcerată în unitatea amintită, pentru săvârşirea unui omor.

"De menţionat este faptul că persoana beneficiară a aparatelor telefonice face parte dintr-o grupare specializată în comiterea de infracţiuni prin metoda «Accidentul». Pentru acest «serviciu», inculpatul a acceptat de la un prieten al celui încarcerat promisiunea de a primi suma de 7.000 lei, din care până în prezent a primit, în două tranşe, 6.500 lei", arată DNA.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: