• Bucuresti 9º C
  Baia Mare 6º C
  Brasov 5º C
  Cluj-Napoca 6º C
  Constanta 6º C
  Craiova 9º C
  Galati 7º C
  Iasi 9º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 9º C
 • 1 EUR = 4.7383 LEI
  1 USD = 4.2016 LEI
  1 GBP = 5.3832 LEI
  1 CHF = 4.1734 LEI
  1 HUF = 1.4898 LEI
  1 BGN = 2.4227 LEI
  1 JPY = 3.8045 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Combinatul siderurgic de la Galaţi, vândut unei firme controlate de un om de afaceri indian

12 Octombrie, 11:05

ArcelorMittal a vândut combinatul siderurgic de la Galaţi companiei metalurgice Liberty House Group, controlată de un om de afaceri indian, anunţă economica.net.

combinat

ArcelorMittal a vândut unitatea siderurgică de la Galaţi, la pachet cu ArcelorMittal Ostrava (Cehia), ArcelorMittal Skopje (Macedonia) şi ArcelorMittal Piombino (Italia), potrivit unui comunicat al grupului siderugic. Cumpărătorul este firma metalurgică britanică Liberty House Group.

Liberty House Group, fondată în 1992 de Sanjeev Gupta, în Regatul Unit al Marii Britanii, este o companie metalurgică.

Compania ArcelorMittal a anunţat, pe 7 mai, că a fost acordată - de către Comisia Europeană - aprobarea către AM Investco Italy SRL (firmă special creată de grupul internaţional) pentru propunerea de achiziţie a Ilva S.p.A.

"ArcelorMittal anunţă că – în cadrul analizei curente a Comisiei Europene privind achiziţia unităţii Ilva (Italia) - a înaintat o propunere de pachet de separare care să răspundă preocupărilor pe care Comisia le-a ridicat în timpul verificărilor. Pachetul de separare propus include următoarele active: ArcelorMittal Piombino, singura linie de zincare din Italia; ArcelorMittal Galaţi, România; ArcelorMittal Skopje, Macedonia; ArcelorMittal Ostrava, Republica Cehă; ArcelorMittal Dudelange, Luxemburg şi Liniile de zincare nr. 4 şi 5 de la Flemalle; decaparea, linile de laminare la rece şi ambalaje metalice acoperite din Tilleur, toate acestea din Liège, Belgia.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: