• Bucuresti 6º C
  Baia Mare 2º C
  Brasov 3º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 10º C
  Craiova 2º C
  Galati 5º C
  Iasi 0º C
  Suceava -3º C
  Timisoara 0º C
 • 1 EUR = 4.6540 LEI
  1 USD = 4.1197 LEI
  1 GBP = 5.1867 LEI
  1 CHF = 4.1341 LEI
  1 HUF = 1.4376 LEI
  1 BGN = 2.3796 LEI
  1 JPY = 3.6288 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Combinatul siderurgic de la Galaţi, vândut unei firme controlate de un om de afaceri indian

12 Octombrie, 11:05

ArcelorMittal a vândut combinatul siderurgic de la Galaţi companiei metalurgice Liberty House Group, controlată de un om de afaceri indian, anunţă economica.net.

combinat

ArcelorMittal a vândut unitatea siderurgică de la Galaţi, la pachet cu ArcelorMittal Ostrava (Cehia), ArcelorMittal Skopje (Macedonia) şi ArcelorMittal Piombino (Italia), potrivit unui comunicat al grupului siderugic. Cumpărătorul este firma metalurgică britanică Liberty House Group.

Liberty House Group, fondată în 1992 de Sanjeev Gupta, în Regatul Unit al Marii Britanii, este o companie metalurgică.

Compania ArcelorMittal a anunţat, pe 7 mai, că a fost acordată - de către Comisia Europeană - aprobarea către AM Investco Italy SRL (firmă special creată de grupul internaţional) pentru propunerea de achiziţie a Ilva S.p.A.

"ArcelorMittal anunţă că – în cadrul analizei curente a Comisiei Europene privind achiziţia unităţii Ilva (Italia) - a înaintat o propunere de pachet de separare care să răspundă preocupărilor pe care Comisia le-a ridicat în timpul verificărilor. Pachetul de separare propus include următoarele active: ArcelorMittal Piombino, singura linie de zincare din Italia; ArcelorMittal Galaţi, România; ArcelorMittal Skopje, Macedonia; ArcelorMittal Ostrava, Republica Cehă; ArcelorMittal Dudelange, Luxemburg şi Liniile de zincare nr. 4 şi 5 de la Flemalle; decaparea, linile de laminare la rece şi ambalaje metalice acoperite din Tilleur, toate acestea din Liège, Belgia.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: