• Bucuresti 0º C
  Baia Mare -1º C
  Brasov 0º C
  Cluj-Napoca -1º C
  Constanta 2º C
  Craiova -1º C
  Galati -1º C
  Iasi -2º C
  Suceava -4º C
  Timisoara -1º C
 • 1 EUR = 4.6550 LEI
  1 USD = 4.1067 LEI
  1 GBP = 5.1783 LEI
  1 CHF = 4.1251 LEI
  1 HUF = 1.4390 LEI
  1 BGN = 2.3800 LEI
  1 JPY = 3.6243 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei

19 Martie, 16:51

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat, luni, că lapoviţa şi ninsoarea vor continua zilele următoare în Capitală, favorizând apariţia poleiului.

iarna

Începând de luni seară se va depune un strat consistent de zăpadă. Nu mai puţin de 19 judeţe, plus municipiul Bucureşti, intră sub incidenţa CODULUI GALBEN. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat un comandament de iarnă la Primăria Capitalei, de la ora 15.00, urmare a fenomenelor meteorologice înregistrate încă de duminică în București.

"Spre seară vor fi precipitaţii, ploaie, lapoviţă, care vor mai determina apariţia poleiului, până pe la mijlocul nopţii, apoi se transformă iarăşi în ninsoare înspre dimineaţă. (...) Precipitaţiile nu vor lipsi, vor fi cam în fiecare zi şi vor fi amestecate. Începe cu ploaie, lapoviţă, masa de aer este în continuare destul de rece, temperaturile destul de scăzute şi va mai fi polei. Temperaturile vor fi scăzute. Astăzi estimăm să fie -2 sau -1 grad şi după aceea undeva la 0-1 grade zilele următoare. Iar noapte vor fi temperaturi de -5 sau -4 grade. Cam toată săptămâna va ninge", a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorogul de serviciu al ANM, Alina Şerban.

"Având în vedere fenomenele meteo înregistrate în Capitală și avertizările emise de meteorologi, Primarul General, Gabriela Firea, a convocat un comandament astăzi la ora 15:00, la sediul PMB", potrivit unui anunț transmis de Primăria Capitalei.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: