• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.8746 LEI
  1 USD = 4.0195 LEI
  1 GBP = 5.4869 LEI
  1 CHF = 4.5190 LEI
  1 HUF = 1.3592 LEI
  1 BGN = 2.4923 LEI
  1 JPY = 3.8726 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

R. Moldova//Ciubașenco: Renato Usatîi nu mai finanțează Partidul Nostru

23 Ianuarie, 11:31

Vicepreședintele Partidului Nostru spune că formațiunea pe care o conoduce nu mai este finanțată de Renato Usatîi. Motivul este că acestu lucru ar putea fi calificat ca finanțare externă.

Ciubasenco

Declarațiile au fost făcute de Ciubașenco în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21. Politicianul a mai spus că Partidul Politic „Partidul Nostru” ar putea să participe la următoarele parlamentare cu candidații săi în 21 de circumscripții uninominale. Potrivit lui, în aceste 21 de circumscripții au fost înregistrate grupurile de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în favoarea pretendenților, transmite IPN.

De asemenea, Dumitru Ciubașenco susține că în aproape jumătate din aceste circumscripții candidații sunt deja înregistrați. „Noi am discutat și am hotărât să ne concentrăm asupra circumscripțiilor unde, în opinia noastră, noi avem șanse mai mari”, a spus Ciubașenco. 

Totodată, vicepreședintele PPPN spune că el personal intenționează să depună listele de subscripție cu semnături în ultima zi în care legea permite să se facă acest lucru. „Eu, personal, nu mă grăbesc, continui să colectez semnăturile. Am hotărât special să depun actele în ultima zi când acest lucru se permite”, spune vicepreședintele PPPN.

Dumitru Ciubașenco este de părere că alegerile parlamentare din acest an „nu sunt deloc democratice, nu sunt cinstite, deja sunt furate”. În opinia lui, politica moldovenească, în general, se face pe baza unor scheme ample de corupție.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: