• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.3688 LEI
  1 GBP = 5.8169 LEI
  1 CHF = 4.7466 LEI
  1 HUF = 1.3660 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8620 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cîţu: Bugetul este în avizare şi aşteptăm avizele. După aceea va fi aprobat în şedinţa de Guvern

16 Februarie, 15:31

Premierul Florin Cîţu a declarat că bugetul este în curs de avizare şi după ce va primi toate avizele necesare va fi aprobat în şedinţa de Guvern.

citu

El a mai spus că la Ministerul Sănătăţii nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte creditul bugetar, însă la creditul de angajament este o schimbare care să permită instituţiei să încheie contracte şi să efectueze plăţi în restul anului. Şeful Executivului a adăugat că sunt câteva modificări minore în buget cu privire la autorităţile locale, potrivit news.ro.

„Bugetul este construit exact pe acelaşi principiu de anul trecut. Investiţiile sunt pe primul loc, investiţii mai mari ca anul trecut, când a fost record. Bugetul este în avizare şi aşteptăm avizele. După aceea va fi aprobat în şedinţa de Guvern. În ceea ce priveşte Ministerul Sănătăţii, la creditul bugetar nu s-a modificat nimic, la credit de angajament cred că este o modificare pentru a permite Ministerului Sănătăţii să facă contracte şi apoi plăţi în restul anului. Dacă sunt modificări, sunt minore. În ceea ce priveşte autorităţile locale poate că sunt ceva modificări, dar bugetul rămâne cu acel deficit. Dacă va mai fi ceva în ziua următoare, vom vedea dar nu cred că mai e ceva material”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat marţi dacă au mai fost făcute modificări la proiectul de buget pentru 2021, comparativ cu varianta pusă în dezbatere publică.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: