• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: Îmi asum desființarea ghenelor. Vom amenaja puncte unde se va duce gunoi

16 Decembrie, 15:05

Primarul sectorului 6 a anunțat că “este momentul să îmi asum ca politician și primar al Sectorului 6 desființarea ghenelor”.

ciucu

În cadrul unei conferințe în care ASAP a anunțat, alături de Inspectoratul Școlar Municipal și de primarul Sectorului 6, începerea unui proiect pilot de colectare selectivă în școlile din sector, Ciprian Ciucu a declarat că “vom desființa ghene, vom amenaja niște puncte unde se va duce gunoiul jos, lângă bloc, care să fie foarte bine organizate, foarte curate în primul rând. Acum e o mizerie generalizată”.

“Acolo va duce gunoiul doar cel care plătește să ducă gunoiul acolo. Nu oricine poate să intre și să lase gunoiul pe banii altora, cu acces pe cartelă magnetică – cum se întâmplă la Sibiu, la Oradea, la Brașov, cum se întâmplă în lumea civilizată, cu supraveghere video. După care compania de salubritate vine și ia luni plasticul, marți hârtia, miercuri ia altă fracție șamd. Oamenii nu își schimbă comportamentul și nu participă la procesul de selectare pentru că nu are încredere în sistem. Toți spun: am văzut că vine mașina de gunoi și răstoarnă tot în aceeași mașină. Dacă nu au încredere, nu participă la schimbarea comportamentului”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

În cadrul conferinței de presă organizate la Colegiul Național Grigore Moisil din Capitală, edilul Sectorului 6 a precizat că “în acest context, proiectul ăsta pică mănușă: e vorba despre comportamente. Cine nu va participa la acest proces va putea să aibă un abonament cu firma de salubritate, dar la alt cost, mai mare”.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: