• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cine sunt cei trei deputaţi care vor fi membri ai Adunării reprezentanţilor din CNAS

21 Aprilie, 16:26

Cristina Agnes Vecerdi, deputat PNL, Radu Tudor Ciornei, deputat USR-PLUS şi  Corneliu-Florin Buicu, deputat PSD sunt propunerile votate de Camera Deputaţilor pentru Adunarea reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

CNAS

Camera Deputaţilor a votat miercuri cu 292 de voturi, în unanimitate pentru numirea propunerilor celor trei membri din partea Camerei Deputaţilor pentru Adunarea reprezentanţilor Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Cristian Agnes Vecerdi este membră a Comisie pentru sănătate şi familie şi a Comisiei pentru pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale. Mandatul său de deputat a fost validat în luna martie a anului acesta, după demisia lui Banciu Ionuţ-Sorin la preluarea mandatului de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Radu Tudor Ciornei este deputat de Suceava din partea Alianţei USR-PLUS. Conform paginii alianţei acesta este medic, doctor în Imunologie, Microbiologie şi Genetică Moleculară.

A urmat studiile doctorale în SUA, iar în 2010 a câştigat un pretigios proiect european acordat de Comisia Europeană.  Deputatul PSD, Corneliu-Florin Buicu a fost preşedintele Comisiei pentru sănătate şi familie din anul 2015 în legislaturile trecute, iar în prezent este vicepreşedinte al comisiei.  Nominalizările celor trei au fost avizate în Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor. Adunarea reprezentantilor se constituie pe o perioada de 4 ani şi cuprinde în total 72 de persoane.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: