• Bucuresti -1º C
  Baia Mare 0º C
  Craiova -2º C
 • 1 EUR = 4.6975 LEI
  1 USD = 4.1192 LEI
  1 GBP = 5.3305 LEI
  1 CHF = 4.1441 LEI
  1 HUF = 1.4745 LEI
  1 BGN = 2.4018 LEI
  1 JPY = 3.7645 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Chișinăul și Tiraspolul se apucă de combaterea criminalității

26 Aprilie, 10:03

La sediul din Tiraspol a Misiunii OSCE în Republica  Moldova a avut loc ședința grupului de lucru privind combaterea criminalității și situații excepționale, cu participarea reprezentanților din formatul de negocieri „5+2”, potrivit unui comunicat de presă al biroului de Reintegrare.

transnistria

Părțile au salutat relansarea activității acestui grup de lucru după o pauză de mai bine de un an și au exprimat disponibilitatea de a examina și de a identifica soluții la problemele existente

Cu precădere, în cadrul ședinței au fost abordate aspectele de bază ale interacțiunii în domeniul prevenirii și combaterii consecințelor situațiilor excepționale de pe cele două maluri ale Nistrului.

În aceeași ordine de idei, Chișinăul și Tiraspolul s-au angajat să reexamineze propunerile lansate anterior în domeniul prevenirii criminalității în vederea identificării unui numitor comun în conformitate cu normele legale în acest sens.

Următoarea ședință a grupului de lucru privind combaterea criminalității și situații excepționale va avea loc la Chișinău.

Reamintim că ultima ședință a grupului de lucru pentru combaterea criminalității și situații excepționale a avut loc la 19 aprilie 2017.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: