• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 12º C
  Brasov 10º C
  Cluj-Napoca 11º C
  Constanta 13º C
  Craiova 17º C
  Galati 9º C
  Iasi 9º C
  Suceava 7º C
  Timisoara 14º C
 • 1 EUR = 4.8743 LEI
  1 USD = 4.1768 LEI
  1 GBP = 5.4111 LEI
  1 CHF = 4.5595 LEI
  1 HUF = 1.3269 LEI
  1 BGN = 2.4922 LEI
  1 JPY = 4.0006 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

CFR Călători repune în circulaţie trenurile suspendate în luna martie

14 Mai, 20:53

CFR Călători repune în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență, trenurile de călători în trafic intern și internațional a căror circulație a fost suspendată sau modificată pe perioada stării de urgență. Repunerea se va face în câteva etape, începând cu data de 16 mai și continuând în iunie.

cfr tren gara

Masca de protecție este obligatorie la bordul trenurilor CFR Călători, iar mănușile de unică folosință sunt recomandate. La urcarea în vagoane, pasagerii vor fi îndrumați să păstreze distanța între ei. Nu se vor vinde bilete fără loc, iar călătorii sunt rugați să nu urce în tren dacă nu găsesc bilet cu loc.


Menționăm că în Gara de Nord București și în alte stații vor avea loc, prin sondaj, filtre la urcarea în tren și vor fi admiși la transport doar pasagerii care au bilet.

Persoanele care trebuie să călătorească în următoarea perioadă cu trenul, sunt obligate să respecte toate prevederile autorităților legate de circulație, de prevenire și control a virusului SARS-CoV-2, regulile de comportament și igienă impuse de Ministerul Sănătății, și este important să aibă în vedere recomandările noastre de călătorie pentru a le putea asigura un transport în condiții de siguranță.

 

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: