• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 31º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 29º C
  Craiova 35º C
  Galati 32º C
  Iasi 33º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 36º C
 • 1 EUR = 4.5737 LEI
  1 USD = 3.9269 LEI
  1 GBP = 5.1086 LEI
  1 CHF = 4.1326 LEI
  1 HUF = 1.4988 LEI
  1 BGN = 2.3385 LEI
  1 JPY = 3.5158 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cei patru noi miniştri au depus jurământul de învestitură

23 Februarie, 21:55

Tudorel Toader, ministrul Justiţie, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Alexandru Petrescu, ministrul Mediului de Afaceri şi Mihai Tudose, ministrul Economiei au depus, joi după-masă, jurământul de învestitură.

ministri

Ceremonia de învestitură a noilor miniştri a început la ora 15.00, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. Primul care a depus jurământul a fost ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. A urmat Mihai Tudose, ministrul Economiei. Al treilea oficial care a depus jurământul a fost Alexandru Petrescu, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Ultimul ministru care a depus jurământul a fost Rovana Plumb, pentru portofoliul de la Fondurile Europene.

Klaus Iohannis le-a urat succes noilor miniştri şi le-a transmis să guverneze eficient, "în interesul României".

"După relativ puțin timp, ne întâlnim aici, în Sala Unirii, pentru prima remaniere guvernamentală. Dar circumstanțele sunt deosebite și cred că această mișcare este una bună. Doamnă ministru, domnilor miniștri, vă doresc succes, vă doresc un mandat bun. Înțeleg această remaniere, pe care mi-a propus-o prim-ministrul, ca o mișcare de întărire a echipei guvernamentale. Nu îmi rămâne decât să vă doresc mult succes, să reușiți să transformați acest Guvern într-o echipă puternică, care va face exact lucrul pe care îl așteaptă românii: să guverneze eficient, în interesul României și în interesul românilor. Vă doresc succes!", a declarat Klaus Iohannis.

Citeste mai mult despre: învestitură, Iohannis, juramant, ministri
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: