• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 5º C
  Craiova 2º C
  Galati 1º C
  Iasi -2º C
  Suceava -1º C
  Timisoara 4º C
 • 1 EUR = 4.6614 LEI
  1 USD = 3.7984 LEI
  1 GBP = 5.2814 LEI
  1 CHF = 3.9727 LEI
  1 HUF = 1.5077 LEI
  1 BGN = 2.3834 LEI
  1 JPY = 3.4322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cei patru noi miniştri au depus jurământul de învestitură

23 Februarie, 21:55

Tudorel Toader, ministrul Justiţie, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Alexandru Petrescu, ministrul Mediului de Afaceri şi Mihai Tudose, ministrul Economiei au depus, joi după-masă, jurământul de învestitură.

ministri

Ceremonia de învestitură a noilor miniştri a început la ora 15.00, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis. Primul care a depus jurământul a fost ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. A urmat Mihai Tudose, ministrul Economiei. Al treilea oficial care a depus jurământul a fost Alexandru Petrescu, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Ultimul ministru care a depus jurământul a fost Rovana Plumb, pentru portofoliul de la Fondurile Europene.

Klaus Iohannis le-a urat succes noilor miniştri şi le-a transmis să guverneze eficient, "în interesul României".

"După relativ puțin timp, ne întâlnim aici, în Sala Unirii, pentru prima remaniere guvernamentală. Dar circumstanțele sunt deosebite și cred că această mișcare este una bună. Doamnă ministru, domnilor miniștri, vă doresc succes, vă doresc un mandat bun. Înțeleg această remaniere, pe care mi-a propus-o prim-ministrul, ca o mișcare de întărire a echipei guvernamentale. Nu îmi rămâne decât să vă doresc mult succes, să reușiți să transformați acest Guvern într-o echipă puternică, care va face exact lucrul pe care îl așteaptă românii: să guverneze eficient, în interesul României și în interesul românilor. Vă doresc succes!", a declarat Klaus Iohannis.

Citeste mai mult despre: învestitură, Iohannis, juramant, ministri
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: