• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 12º C
  Brasov 10º C
  Cluj-Napoca 12º C
  Constanta 15º C
  Craiova 16º C
  Galati 14º C
  Iasi 12º C
  Suceava 10º C
  Timisoara 14º C
 • 1 EUR = 4.8747 LEI
  1 USD = 4.1588 LEI
  1 GBP = 5.4016 LEI
  1 CHF = 4.5641 LEI
  1 HUF = 1.3220 LEI
  1 BGN = 2.4924 LEI
  1 JPY = 3.9952 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cazanciuc, la ceremonia de recepţie a sistemului Patriot

17 Septembrie, 13:31

Preşedintele Senatului, Robert Cazanciuc, prezent, joi, la ceremonia de recepţie a sistemului Patriot, a afirmat că mascane protejează ca un scut împotriva unui duşman invizibil şi că, şi în această bătălie, partenerul american va juca un rol important.

cazanciuc

Robert Cazanciuc a declarat, la Capu Midia, că este o zi importantă pentru Armata Română şi că această generaţie trăieşte visul părinţilor şi bunicilor care i-au aşteptat pe americani să îi elibereze de influenţa sovietică.

"Este o zi aparte pentru Armata Română şi aş spune că este o zi importantă pentru România, pentru istoria ei, care se scrie chiar în aceste clipe. Îmi amintesc perioada cenuşie în care părinţii şi bunicii noştri priveau către orizontul istoriei în aşteptarea americanilor ca o speranţă a eliberării de sub influenţa sovietică, o speranţă a dobândirii libertăţii. Aşa se vorbea atunci. Astăzi trăim visul părinţilor şi bunicilor noştri. Suntem membrii unei generaţii privilegiate, ai unei generaţii care a contribuit la înfăptuirea acestui vis şi la înscrierea ţării noastre pe drumul ireversibil al unei naţiuni care împărtăşeşte valorile democratice şi drepturile fundamentale ale omului”, a afirmat preşedintele Senatului.

Cazanciuc a mai declarat că masca de protecţie ne protejează împotriva unui duşman invizibil şi că şi în această bătălie partenerul american va juca un rol important.

“Această mască ne protejează ca un scut de un duşman invizibil. Tot împreună cred că putem lupta împotriva acestui duşman invizibil şi cred că în această bătălie partenerul american va juca, de asemenea, un rol important. God bless Romania. God Bless America”, a transmis Robert Cazanciuc.

Ceremonia de recepţie a primului sistem de rachete sol-aer Patriot a avut loc, joi, la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia din judeţul Constanţa. La eveniment au fost prezenţi premierul Ludovic Orban, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: