• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 29º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 29º C
  Craiova 32º C
  Galati 30º C
  Iasi 29º C
  Suceava 26º C
  Timisoara 31º C
 • 1 EUR = 4.6562 LEI
  1 USD = 3.9954 LEI
  1 GBP = 5.2019 LEI
  1 CHF = 4.0019 LEI
  1 HUF = 1.4298 LEI
  1 BGN = 2.3807 LEI
  1 JPY = 3.5534 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Cătălin Voicu a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare

29 Iunie, 14:53

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe fostul senator Cătălin Voicu la şapte ani de închisoare cu executare într-un dosar în care era judecat pentru complicitate la abuz în serviciu. Decizia este definitivă. Doar că fostul senator PSD nu va merge la închisoare. 

vociu

Cătălin Voicu nu va merge în penitenciar pentru că judecătorii au decis să menţină sentinţa de eliberare condiţionată dată pentru fostul senator PSD. Mai exact, vineri, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au respins apelul declarat de procurorii DNA, dar şi cel formulat de apărătorul lui Cătălin Voicu şi au menţinut sentinţa din prima instanţă, când judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis condamnarea lui Cătălin Voicu la 5 ani de închisoare, dar s-a contopit pedeapsa cu cea de 7 ani pe care o primise în alt dosar şi trebuia să execute cea mai grea dintre pedepse. Doar că între timp Cătălin Voicu a executat fracţia necesară din această pedeapsă şi a fost eliberat condiţionat. Astfel că în acest moment fostul senator PSD Cătălin Voicu nu va merge din nou la închisoare, chiar dacă a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Cătălin Voicu, în februarie 2017, la cinci ani închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu într-un dosar în care este acuzat de intervenţii la conducerea Electrica şi Electrica Serv pentru ca o firmă să primească preferenţial contracte.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: