• Bucuresti 3º C
  Baia Mare 2º C
  Brasov -2º C
  Cluj-Napoca 0º C
  Constanta 9º C
  Craiova 1º C
  Galati 0º C
  Iasi -1º C
  Suceava -3º C
  Timisoara 0º C
 • 1 EUR = 4.6540 LEI
  1 USD = 4.1197 LEI
  1 GBP = 5.1867 LEI
  1 CHF = 4.1341 LEI
  1 HUF = 1.4376 LEI
  1 BGN = 2.3796 LEI
  1 JPY = 3.6288 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Carne alterată, pusă la vânzare

06 Septembrie, 22:20

Surpriză neplăcută pentru un bărbat din Gorj, care a cumpărat ceafă de porc din Kaufland. Când pregătea carnea pentru grătar, a descoperit că aceasta era plină cu un lichid alb şi mirosea urât.

cswd

Revoltat, omul a făcut reclamaţii, iar inspectorii sanitar-veterinari susţin că porcul ar fi fost infectat, înainte ca el să fie sacrificat. Din primele date, carnea provine din Germania şi nu era expirată.

Imaginile greu de privit au făcut înconjurul internetului în doar câteva ore şi au stârnit sute de reacţii în mediul online.

„În vitrină mai erau câteva bucăţele, două, trei. Eu mi-am ales produsul. Am depus acea carne împreuna cu o copie dupa bonul fiscal la DSV pentru a se face niște analize și aștept un rezultat din partea dânșilor”, spune Alin Stănciulescu, persoana care a sesizat autoritățile.

În urma sesizării, inspectorii sanitar-veterinari au mers în control. Probele de laborator au confirmat existenţa unei infecţii.

Secționând carnea, pe secţiune a fost un abces plin cu puroi. Acest proces inflamator a fost la animal fiind în viață, datorită unei contuzii sau inoculări a unui medicament, nu s-a absorbit în timpul vieții. Animalul a fost sacrificat și asta e explicația”, spune Nicolae Călescu, directorul DSV Gorj.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: