• Bucuresti -1º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca -1º C
  Constanta 5º C
  Craiova -2º C
  Galati 0º C
  Iasi -4º C
  Suceava -6º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Candidatul lui Shor la Primăria Chișinău poate fi exclus din alegeri. CECEM va sesiza instanța

10 Mai, 14:21

Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale mun. Chișinău a votat pentru excluderea candidatului Partidului Shor la Primăria Chișinău, Reghina Apostolova, urmare a sesizării depuse de Partidul Unității Naționale (PUN). CECEM va sesiza Judecătoria Chișinău să se expună pe marginea excluderii candidatului vizat, din cursa electorală.

sor

În opinia membrilor CECEM, Reghina Apostolova a încălcat legilația electorală atunci când a primit 200.000 de lei din partea companiei mixte moldo-ruse - „Air Klassika Group”. O altă abatere de la lege care i se impută candidatului Partidului Shor este susținerera din partea unor cetățeni străini.

Notă: 50% sunt deținute de „Air Classica SRL”, iar alte 50% din acțiunile "AirKlassika Group" sunt deținute de Întreprinderea Federală de Stat de pe lângă administrația prezidențială a Federației Ruse  - „ЦЕНТР ФИНАНСОВОГО И ПРАВОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ”.

Comisia Electorală Centrală a fost înștiințată despre această ilegalitate de către  preşedinte executiv al Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Șalaru.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: alegeri, Ilan Shor, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: