• Bucuresti -1º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca -1º C
  Constanta 5º C
  Craiova -2º C
  Galati 0º C
  Iasi -4º C
  Suceava -6º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Candidatul Constantin Codreanu, apel către chișinăuienii din diasporă

04 Mai, 14:02

Candidatul Partidului Unității Naționale la funcția de primar al capitalei Constantin Codreanu face un apel către chișinăuienii din diasporă ca aceștia să-și îndemne apropiații de acasă să-l susțină la alegerile locale din 20 mai.

codreanu

„Vreau să reveniți acasă, iar acasă să găsiți un Chișinău european, un oraș în care să vă doriți să rămâneți. Misiunea mea este să avem un oraș în care cetățenii să aibă siguranța unui loc de muncă bine plătit, infrastructură modernă, acces la servicii de sănătate și educație la standarde europene”, spune Codreanu într-un comunicat de presă.

Deputatul român spune că știe ce trebuie făcut pentru Chișinău și că are soluții și este determinat să reușească.

„Vă invit să îmi fiți alături, indiferent în ce colț al lumii vă aflați la studii sau la muncă”, le transmite Codreanu chișinăuienilor din diasporă.

problemele celor peste 12 milioane de români din diaspora. Ca deputat al unui partid de opoziție, m-am confruntat des cu ostilitatea unei majorități politice preocupate numai de interesele proprii, dar am reușit să impun de fiecare dată interesele cetățenilor pe care îi reprezint. Nu mă tem să fac acest lucru și la Chișinău. Nu mă tem să lupt cu cei care frânează dezvoltarea Chișinăului și a întregii țări, cu cei care țin în sărăcie orașul nostru, cu cei care mint și manipulează. Nu mă tem să lupt pentru cetățeni”, declară Codreanu.

Codreanu sisține că știe foarte bine cum să atragă investiții în capitală.

„Vin dintr-o instituție a Uniunii Europene, știu cum să aduc în Chișinău investiții pentru a crea locuri de muncă, fonduri pentru a moderniza orașul, pentru a oferi sprijin tinerilor și bătrânilor noștri, pentru a crește calitatea vieții în Chișinău. Iar ca unionist, văd viitorul Chișinăului și Republicii Moldova alături de România”, afirmă Codreanu.

Candidatul PUN declară că „Chișinăul dă tonul vieții politice, economice și culturale în întreaga Republică Moldova. De aceea, aceste alegeri sunt cruciale pentru că pot determina fie mersul nostru înainte, prin modernizare și dezvoltare, fie împotmolirea tot mai adâncă în mocirla stagnării, corupției, manipulării și sărăciei”.

„Pe 20 mai, dacă nu puteți ajunge în Chișinău să votați, sunați-vă părinții, bunicii, frații, prietenii și spuneți-le să meargă la vot. Sunați acasă și spuneți-le să voteze Constantin Codreanu!”, îi îndeamnă Codreanu pe chișinăuienii din afara granițelor R. Moldova.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: