• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9261 LEI
  1 USD = 4.0937 LEI
  1 GBP = 5.6851 LEI
  1 CHF = 4.4797 LEI
  1 HUF = 1.3668 LEI
  1 BGN = 2.5186 LEI
  1 JPY = 3.7879 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Bucureştenii se pregătesc de închiderea oraşului! Imagini incredibile! Supermarketurile sunt aproape goale

11 Martie, 20:43

Înmulţirea numărului dee cazuri de infectaree cu coronavirus a readus isteria dee supermarket în România. Rafturi goale, aglomeraţie al case, produse lipsă, bucureştenii se pregătesc de închiderea oraşului, deşi autorităţile dau asigurări că nici măcar nu s-a discutat o astfel de măsură.

uhgouhgo

Spirtul tinde să devină un produs de lux în România, iar hârtia igienică va crea tensiuni în supermarketuri. Cazurile de coronavirus venite în cascadă de la autorităţi au scos bucureştenii la aprovizionare. "Nici de Sărbători nu a fost aşa", spun vânzătorii, iar rafturile stau mărturie. RomaniaTV.net a făcut un tur al magazinelor, iar imaginile nu prea au nevoie de multe comentarii.

Primvicepreşedintele PNL linişteşte populaţia- ”Sa fie CLAR, Capitala Romaniei NU se inchide. Este un fake-news mizerabil. De aseara, masinile venite in Vami sunt escortate de masini de politie spre judetele unde au domiciliu pentru a fi pusi in carantina sau autoizolare, cei care vin din zone rosii sunt bagati direct in carantina. De asemenea au fost montate corturi de triaj la intrarile de pe Vama de Vest. Centrele de carantinare din Judetele Timis, Arad, Bihor i-au preluat pe o parte dintre cei veniti, ceilalti au ajuns si ajuns la casele lor unde vor ramane in autoizolare 2 saptamani.”, a anunţat areș Bogdan.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: