• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 25º C
  Brasov 23º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 25º C
  Craiova 30º C
  Galati 29º C
  Iasi 27º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.8433 LEI
  1 USD = 4.2377 LEI
  1 GBP = 5.3434 LEI
  1 CHF = 4.5111 LEI
  1 HUF = 1.3686 LEI
  1 BGN = 2.4763 LEI
  1 JPY = 3.9628 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Bucureştenii se pregătesc de închiderea oraşului! Imagini incredibile! Supermarketurile sunt aproape goale

11 Martie, 20:43

Înmulţirea numărului dee cazuri de infectaree cu coronavirus a readus isteria dee supermarket în România. Rafturi goale, aglomeraţie al case, produse lipsă, bucureştenii se pregătesc de închiderea oraşului, deşi autorităţile dau asigurări că nici măcar nu s-a discutat o astfel de măsură.

uhgouhgo

Spirtul tinde să devină un produs de lux în România, iar hârtia igienică va crea tensiuni în supermarketuri. Cazurile de coronavirus venite în cascadă de la autorităţi au scos bucureştenii la aprovizionare. "Nici de Sărbători nu a fost aşa", spun vânzătorii, iar rafturile stau mărturie. RomaniaTV.net a făcut un tur al magazinelor, iar imaginile nu prea au nevoie de multe comentarii.

Primvicepreşedintele PNL linişteşte populaţia- ”Sa fie CLAR, Capitala Romaniei NU se inchide. Este un fake-news mizerabil. De aseara, masinile venite in Vami sunt escortate de masini de politie spre judetele unde au domiciliu pentru a fi pusi in carantina sau autoizolare, cei care vin din zone rosii sunt bagati direct in carantina. De asemenea au fost montate corturi de triaj la intrarile de pe Vama de Vest. Centrele de carantinare din Judetele Timis, Arad, Bihor i-au preluat pe o parte dintre cei veniti, ceilalti au ajuns si ajuns la casele lor unde vor ramane in autoizolare 2 saptamani.”, a anunţat areș Bogdan.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: