• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.2444 LEI
  1 GBP = 5.8603 LEI
  1 CHF = 4.6190 LEI
  1 HUF = 1.3745 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.7199 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Brăila: Secţia ATI a Spitalului Judeţean nu are autorizaţie de securitate la incendiu

17 Noiembrie, 21:36

Mai multe secţii ale unor spitale din judeţul Brăila, între care şi cea de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, nu au avize sau autorizaţii de securitate la incendiu.

spital

Potrivit unei informări transmise de ISU Brăila, mai multe secţii de spitale din judeţ nu deţin avize de securitate la incendiu sau autorizaţii, între acestea aflându-se şi Pavilionul A - Secţia ATI – a SJU Brăila.

”Secţia nu este autorizată din punct de vedere al securităţii la incendiu, a fost emis aviz de securitate la incendiu în 2011, lucrările s-au finalizat în 2103, nu a fost făcută solicitarea de obţinere a autorizaţiei de securitate la incendiu. La celelalte secţii din Pavilionul A nu au fost efectuate modificări structurale care să impună obţinerea avizului/autorizării de securitate la incendiu", a transmis ISU Brăila.

De asemenea, la Spital de Urgenţă "Sf. Spiridon" – Pavilionul B – nu este autorizat din punct de vedere al securităţii la incendiu, aceasta suferind de la punerea în funcţiune până în prezent modificări structurale.

Totodată,Secţia Cardiologie – Pediatrie – Pavilionul E – nu este autorizată din punct de vedere al securităţii la incendiu.

"A  fost emis aviz de securitate la incendiu în 2012. Funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu ca Secţie suport COVID", precizează reprezentanţii ISU Brăila.

Potrivit sursei citate, nici Spitalul Orăşenesc Făurei nu este autorizat din punct de vedere al securităţii la incendiu.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: