• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9459 LEI
  1 USD = 4.4424 LEI
  1 GBP = 5.9485 LEI
  1 CHF = 4.7699 LEI
  1 HUF = 1.3817 LEI
  1 BGN = 2.5288 LEI
  1 JPY = 3.8437 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Brăila: Petrecere de botez oprită de poliţişti. Cu ce amendă s-a ales tatăl copilului, care a organizat cheful

24 Decembrie, 14:22

Poliţiştii brăileni au întrerupt o petrecere de botez, la care participau 11 persoane. Tatăl copilului, un tânăr de 25 de ani, a fost sancţionat contravenţional, iar participanţii au fost trimişi acasă, potrivit Adevarul.

politie

Miercuri, 23 decembrie, în jurul orei 15,00, poliţiştii brăileni  s-au sesizat cu privire la faptul că în mediul rural a fost organizat un eveniment privat, la care participau mai multe persoane. ”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că proprietarul imobilului, un tânăr, în vârstă de 25 de ani, a organizat  petrecerea de botez a copilului, în curtea sa, unde au participat unsprezece persoane, fără a tulbura în vreun fel ordinea şi liniştea publică”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. Cu această ocazie, tânărul care a organizat petrecerea a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă.

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor faptul că este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, aniversări), atât în spaţiile deschise, cât şi în spaţiile închise! ”Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: