• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 25º C
  Brasov 23º C
  Cluj-Napoca 25º C
  Constanta 25º C
  Craiova 30º C
  Galati 29º C
  Iasi 27º C
  Suceava 22º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.8433 LEI
  1 USD = 4.2377 LEI
  1 GBP = 5.3434 LEI
  1 CHF = 4.5111 LEI
  1 HUF = 1.3686 LEI
  1 BGN = 2.4763 LEI
  1 JPY = 3.9628 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

BOR, reacţie dură după ce Coaliţia pentru Familie a reclamat o campanie pro-LGBTI în Bucureşti

23 Iunie, 21:22

Patriarhia Română a reacționat virulent după ce Coaliția pentru Familie a semnalat apariția unor panouri stradale în București care înfățișează bătrâni bisexuali, afirmând despre campanie că nu este tocmai firească într-o societate deschisă.

ertgertg

"Ofensiva obscenității publice cocoțată sfidător pe panouri stradale îi dezvăluie pe ideologii pansexualismului galopant în toată nuditatea lor ideatică. A promova public, adică inclusiv în văzul copiilor cu bunici decenți de mână, personaje grotești care își afirmă țanțoș bi-orientarea sexuală, ca și cum ne-ar comunica ceva esențial pentru binele nostru comun, indică în primul rând nivelul înalt de trivialitate al concepției ideologice ce animă asemenea acțiuni (progresismul neo-marxist en vogue). A face din sexualitate, temă a intimității prin excelență, un subiect de publicitate stradală, spune foarte multe despre direcția în care suntem invitați de ideologii zilei să privim și să ne urnim", susţine Patriarhia Română.

Potrivit site-ului Best4OlderLGBTI, campania este derulată în parteneriat cu programul Drepturi, Egalitate și Cetățenie al Uniunii Europene.

Conform BOR, în criză majoră de subiecte ceva mai importante pentru societatea din epoca "post-adevăr", mărturisirea stridentă a orientării non-heterosexuale în public devine treptat o "datorie", marginalul devine centru al atenției publice, necesara intimitate devine exhibare, claritatea morală devine obligatorie cecitate.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: