• Bucuresti 25º C
  Baia Mare 22º C
  Brasov 21º C
  Cluj-Napoca 22º C
  Constanta 24º C
  Craiova 27º C
  Galati 25º C
  Iasi 23º C
  Suceava 19º C
  Timisoara 24º C
 • 1 EUR = 4.8418 LEI
  1 USD = 4.2893 LEI
  1 GBP = 5.4092 LEI
  1 CHF = 4.5555 LEI
  1 HUF = 1.3699 LEI
  1 BGN = 2.4755 LEI
  1 JPY = 4.0161 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

BOR, reacţie dură după ce Coaliţia pentru Familie a reclamat o campanie pro-LGBTI în Bucureşti

23 Iunie, 21:22

Patriarhia Română a reacționat virulent după ce Coaliția pentru Familie a semnalat apariția unor panouri stradale în București care înfățișează bătrâni bisexuali, afirmând despre campanie că nu este tocmai firească într-o societate deschisă.

ertgertg

"Ofensiva obscenității publice cocoțată sfidător pe panouri stradale îi dezvăluie pe ideologii pansexualismului galopant în toată nuditatea lor ideatică. A promova public, adică inclusiv în văzul copiilor cu bunici decenți de mână, personaje grotești care își afirmă țanțoș bi-orientarea sexuală, ca și cum ne-ar comunica ceva esențial pentru binele nostru comun, indică în primul rând nivelul înalt de trivialitate al concepției ideologice ce animă asemenea acțiuni (progresismul neo-marxist en vogue). A face din sexualitate, temă a intimității prin excelență, un subiect de publicitate stradală, spune foarte multe despre direcția în care suntem invitați de ideologii zilei să privim și să ne urnim", susţine Patriarhia Română.

Potrivit site-ului Best4OlderLGBTI, campania este derulată în parteneriat cu programul Drepturi, Egalitate și Cetățenie al Uniunii Europene.

Conform BOR, în criză majoră de subiecte ceva mai importante pentru societatea din epoca "post-adevăr", mărturisirea stridentă a orientării non-heterosexuale în public devine treptat o "datorie", marginalul devine centru al atenției publice, necesara intimitate devine exhibare, claritatea morală devine obligatorie cecitate.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: