• Bucuresti 31º C
  Baia Mare 27º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 28º C
  Constanta 24º C
  Craiova 28º C
  Galati 31º C
  Iasi 32º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 28º C
 • 1 EUR = 4.8393 LEI
  1 USD = 4.2695 LEI
  1 GBP = 5.3923 LEI
  1 CHF = 4.4587 LEI
  1 HUF = 1.4046 LEI
  1 BGN = 2.4743 LEI
  1 JPY = 3.9069 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Boeing-ul „buclucaș” a părăsit Aeroportul Internațional Chișinău

26 Aprilie, 10:47

Aeronava care a survolat neautorizat spațiul aerian al R.Moldova, și după care a fost obligată să aterizeze, tot ieri a și decolat de pe Aeroportul Internațional Chișinău, susțin sursele Deschide.MD.

boeing 737

Sursele noastre ne-au comunicat că aeronava Boieng 737 - 85F, cu numărul de înregistrare OE-IDA, a companiei Blue Bird Aviation. cu cele patru persoane care se aflau la bord, a părăsit ieri Aeroportul Internațional Chișinău, cu permisiunea factorilor de decizie din cadrul Autorității de Aeronautică Civilă.

Solicitată telefonic, Irina Bodolică, purtătorul de cuvânt al AAC, nu a infirmat și nici nu a confirmat informația, însă a menționat că instituția va veni în curând cu un comunicat de presă în care vor oferi mai multe detalii despre incidentul de ieri.

De altă parte, surse din cadrul AIC, ne-au comunicat că, incidentul care a pus pe jar autoritățile din R.Moldova, a fost din cauza unei aventuri a angajaților companiei în gestiunea căreia se află aeronava. Aceștia, din motive încă necunoscute, au decis să facă o plimbare la bordul aeronavei.

„În aeronavă se aflau 4 persoane, trei bărbați și o femeie. Aceștia au decis să facă o plimbare cu aeronava și au făcut câteva cercuri în spațiul aerian al R.Moldova, după care au fost somați să aterizeze din lipsa autorizației de zbor”, ne-a spus sursa.

Procuratura municipiului Chișinău a fost sesizată despre acest caz, însă factori de decizie din cadrul instituției susțin că așteaptă rezultatele anchetei inițiate de AAC pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: