• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9262 LEI
  1 USD = 4.0800 LEI
  1 GBP = 5.6770 LEI
  1 CHF = 4.4941 LEI
  1 HUF = 1.3738 LEI
  1 BGN = 2.5187 LEI
  1 JPY = 3.7392 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Bode, mesaj de Ziua Internaţională a Pompierilor: Vă mulţumesc din tot sufletul pentru efortul supraomenesc

04 Mai, 12:15

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a transmis, marţi, un mesaj de Ziua Internaţională a Pompierilor. ”Vă mulţumesc din tot sufletul pentru efortul supraomenesc pe care îl depuneţi zi de zi, mai ales într-o perioadă atât de dificilă ca cea pe care o traversăm”, a transmis ministrul, potrivit news.ro.

SONY DSC

”Fie că sunteţi pompieri de carieră sau voluntari, fie că intraţi în foc sau acordaţi ajutor medical în situaţii de urgenţă, în fiecare dintre voi regăsesc curaj şi devotament. Toţi cei care purtaţi această haină nobilă nu v-aţi ales o meserie, ci v-aţi urmat vocaţia. Vreau sa vă asigur şi pe această cale de respectul meu pentru tot ceea ce faceţi, în fiecare moment, pentru semenii noştri. Gândul meu se îndreaptă spre fiecare şi vă mulţumesc din tot sufletul pentru efortul supraomenesc pe care îl depuneţi zi de zi, mai ales într-o perioadă atât de dificilă ca cea pe care o traversăm”, a scris, marţi, pe Facebook, ministrul de Interne.

Lucian Bode a apreciat că ”Ziua Internaţională a Pompierilor este un prilej pentru noi să recunoaştem şi să onorăm sacrificiile făcute de pompieri pentru siguranţa comunităţii şi a mediului în care trăim”

”La mulţi ani, dragi salvatori”, a încheiat ministrul.

În 4 mai este sărbătorită Ziua Internaţională a Pompierilor.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: