• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 2º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 6º C
  Craiova 2º C
  Galati 3º C
  Iasi 2º C
  Suceava 0º C
  Timisoara 4º C
 • 1 EUR = 4.6485 LEI
  1 USD = 4.0861 LEI
  1 GBP = 5.1722 LEI
  1 CHF = 4.1190 LEI
  1 HUF = 1.4383 LEI
  1 BGN = 2.3768 LEI
  1 JPY = 3.6010 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

BMW a ales Ungaria pentru construirea noii sale fabrici

31 Iulie, 22:47

Constructorul auto german BMW a anunţat marţi că va investi un miliard de euro într-o noua fabrica, lânga oraşul maghiar Debrecen, situat la 40 de kilometri de graniţa cu România.

bmw sediu

BMW a anuntat ca lucrarile la noua fabrică din Ungaria vor începe, cel mai probabil, în a doua jumatate a anului viitor. Unitatea este asteptata sa produca circa 150.000 de autovehicule anual.

BMW construieşte astfel prima sa fabrica în Europa din ultimele două decenii, în contextul în care măsurile protectioniste, anuntate in ultimele luni, au crescut costurile la nivel global.

O astfel de decizie va ajuta compania sa tina costurile sub control, in contextul tensiunilor comerciale care pot afecta fabrica din Statele Unite, considera analiştii. În plus, o unitate in Ungaria ofera mai multa flexibilitate companiei si in contextul Brexit-ului.

BMW a anunţat recent ca va mari preţurile a două SUV-uri fabricate în SUA şi comercializate pe piaţa chineză, pentru a lua în considerare costul suplimentar al tarifelor impuse importurilor de automobile de către autorităţile din China, cea mai mare piaţă auto din lume.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: