Minciuna Nr.1: Maia Sandu și numărul de școli închise

Școlile au fost închise din 2002 până în prezent din cauza sărăciei care alungă oamenii și copiii de acasă, iar pe timpul Maiei Sandu s-au închis cele mai puține școli comparativ cu guvernarea Plahotniuc și Voronin.

Minciuna Nr.2: Maia Sandu ar avea dosar pe achiziția camere

Nu a existat niciun dosar pe Maia Sandu și nici pe Ministerul Educației, ci doar pe firma care a vândut camerele. (...) Iar lansarea acuzațiilor date și de către Ivan Diacov arată răzbunarea acestuia fiindcă nu a fost acceptat în echipa PAS. Nu regretăm acest gest, fiindcă avem mari întrebări față de integritatea sa morală în primul rând.

Minciuna Nr.3: Maia Sandu a fost împotriva alocării ajutoarelor pentru mame

Maia Sandu nu putea fi împotriva alocării ajutoarelor pentru mame, deoarece avizul Ministerului Educației a fost pozitiv.

Minciuna Nr.4: Maia Sandu ar fi fost plătită de Platon și de Open Dialog

O nouă minciună a PD-ului care se află în agonie. PAS a refuzat oferta unei firme de consultanță străine în iulie 2016 și a publicat dovada. Nu am folosit ajutorul altor experți străini, nici în campania prezidențială, nici după. Legea nu permite finanțarea externă a partidelor.

Minciuna Nr.5: Maia Sandu ar fi furat miliardul

Furtul miliardului a avut loc cu ajutorul instituțiilor statului, controlate de PD (banca națională, procuratura, CNA etc). Este o altă minciună din arsenalul regimului, menită să abată atenția de la adevărații hoți, care stau în libertate și ne conduc, îmbogîțindu-se pe spatele cetățenilor.

Minciuna Nr.6: Maia Sandu a guvernat țara

Plahotniuc nu a făcut nimic bun pentru țară și nu știe decât să arunce propria vină pe alții, sperând să-i denigreze și să scadă sprijinul popular al opoziției. Toată lumea știe că PD-ul se află la guvernare de aproape 10 ani, iar de 3 ani, prin fraudă și corupere, deține puterea absolută în țară.

Minciuna Nr.7: Maia Sandu ar fi oprit finanțarea din partea UE

Uniunea Europeană a oprit finanțarea din cauza guvernării corupte și nedemocratice, nu din cauza opoziției, lucru spus foarte clar de instituțiile europene inclusiv în ultima Rezoluție adoptată de PE.

Sursa: deschide.md