• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9484 LEI
  1 USD = 4.2646 LEI
  1 GBP = 5.8523 LEI
  1 CHF = 4.6171 LEI
  1 HUF = 1.3760 LEI
  1 BGN = 2.5301 LEI
  1 JPY = 3.7293 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Blocul ACUM invită la discuții publice fracțiunea PSRM

08 Aprilie, 10:57

Blocul ACUM anunță că invită fracțiunea parlamentară a PSRM la discuții publice în vederea îmbunătățirii acestuia, precum și discutarea altor potențiale inițiative în vederea dezoligarhizării țării. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a blocului.

ACUM

Discuțiile ar urma să aibă loc pe 9 aprilie 2019, ora 11.00 (sau în altă zi și oră convenite de comun acord), în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova.

Potrivit ACUM, invitația are loc în contextul în care procesul de constituire a organelor de lucru ale Parlamentului este tergiversat, „fiind blocată discutarea și adoptarea legilor necesare pentru eliberarea statului din captivitatea sistemului oligarhic; Conștientizând riscurile social-economice care rezultă din incertitudinea politică cauzată de lipsa unui Parlament funcțional; Reiterând faptul că dezoligarhizarea instituțiilor statului este condiția primordială pentru aducerea Republicii Moldova pe calea normalității și întoarcerea încrederii cetățenilor într-un viitor democratic și prosper al țării noastre;", se spune în anunțul blocului.

Vom preciza că blocul ACUm a mai făcut o invitație la discuții adresată tuturor „deputaților care nu sunt controlați de regimul oligarhic”. Atunci, deputații PSRM nu s-au prezentat la discuții invocând că nu am văzut o invitație personalizată.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: