• Bucuresti 23º C
  Baia Mare 21º C
  Brasov 20º C
  Cluj-Napoca 20º C
  Constanta 21º C
  Craiova 22º C
  Galati 21º C
  Iasi 23º C
  Suceava 20º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7601 LEI
  1 USD = 4.2755 LEI
  1 GBP = 5.4034 LEI
  1 CHF = 4.2363 LEI
  1 HUF = 1.4560 LEI
  1 BGN = 2.4338 LEI
  1 JPY = 3.8844 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Blocul ACUM a luat act de „pachetul” PSRM / M.Sandu: Nu ne interesează propunerile socialiștilor!

09 Aprilie, 11:39

Blocul ACUM a luat act de poziția PSRM și de pachetul de legi propus de aceștia. În replică, Maia Sandu și Andrei Năstase afirmă că socialiștii au ales să fie „complici ai regimului și să meargă pe agenda lui Plahotniuc care este alta decât cea cu care au au mers în campania electorală”. În consecință, ACUM a cerut reconvocarea de urgență a ședinței Parlamentului.

Maia Sandu

Maia Sandu a declarat că unele din inițiativele PSRM sunt menite să divizeze societatea. Întrebată dacă blocul ACUm ar vota-o pe Zinaida Greceanîi în vreo funcție cheie, Maia Sandu a răspuns: „Nu ne intersează propunerile socialiștilor, ne interesează dezoligarhizarea țării”.

„Am auzit că PSRM sunt gata de anticipate fără să menționeze că este nevoie de schimbarea sistemului electoral,  or asta este complicitate la ilegalitățile regimului”, a mai declarat Maia Sandu.

În continuarea ideii, președinta PAS a declarat că doar după dezoligarhizarea țării se poate trece la îndeplinirea promisiunilor făcute în fața alegătorilor.

„PSRM care a fost invitat la discuții publice, a ales să respingă această invitație. Din păcate un partid care are cele mai multe mandate în Parlament a ales o agendă, alta decât cea din campania electorală. Au ales agenda lui Plahotniuc”, a declarat la rându-i liderul PPDA, Andrei Năstase.

Blocul ACUM solicită reluarea în mod de urgență a ședinței Parlamentului în care partidele să își declare pe față care le sunt opțiunile și dacă au constituit o majoritate. „Nu putem rămâne în obscuritate și minciună”, a spus Năstase.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: