• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9490 LEI
  1 USD = 4.3688 LEI
  1 GBP = 5.8169 LEI
  1 CHF = 4.7466 LEI
  1 HUF = 1.3660 LEI
  1 BGN = 2.5304 LEI
  1 JPY = 3.8620 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Avarie la o conductă de apă care afectează Institutul Clinic Fundeni şi Institutul pentru Boli Cardiovasculare

02 Iulie, 13:31

Ministerul Sănătăţii anunţă că a fost informat, vineri, despre o avarie la o conductă de apă care afectează Institutul Clinic Fundeni şi Institutul pentru Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu”.

ministerul sanatatii

”Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi, 2 iulie, că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni care afecteză alimentarea cu apă a institutului, precum şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”. Potrivit informaţiilor primite până la această oră, au fost luate măsurile necesare pentru remedierea avariei, iar echipe tehnice ale Companiei Apa Nova Bucureşti lucrează în prezent în subsolul institutului la remedierea avarieri”, a transmis, vineri, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că, totodată, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în sedinţă de urgenţă Consiliul de Administraţie al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziţie în regim de urgenţă a necesarului pentru lucrările de reparaţie.

Urgenţele medicale vor fi redirecţionate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii către alte unităţi cu competenţe.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: