• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 7º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 6º C
  Constanta 5º C
  Craiova 2º C
  Galati 1º C
  Iasi 2º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 7º C
 • 1 EUR = 4.6639 LEI
  1 USD = 4.1179 LEI
  1 GBP = 5.2762 LEI
  1 CHF = 4.0856 LEI
  1 HUF = 1.4490 LEI
  1 BGN = 2.3847 LEI
  1 JPY = 3.6344 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Apă de un metru, maşini luate de puhoaie

05 Iulie, 15:33

Inundații devastatoare la Cernavodă. Nivelul apei a fost chiar de un metru în unele zone, iar mașinile au fost aproape acoperite. Probleme sunt şi în Prahova, Dâmboviţa şi Ialomiţa. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi dimineaţă informare nowcasting de ploi cu grindină şi descărcări electrice pentru mai multe judeţe din ţară.

inundatii

La Cernavodă, ruperea de nori a făcut prăpăd în centrul oraşului. Maşinile din centrul oraşului sunt jumătate sub apă. Autorităţile din Cernavodă intervin pentru deblocarea scurgerilor!. A fost descoperit şi unul dintre motivele pentru care canalizare nu face faţă. În afară de cantitatea mare de apă, canalizările sunt înfundate cu diferite obiecte aruncate în interior.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Constanţa, traficul este oprit pe DN22A Hârşova- Tulcea, la kilometrul 69 (localitatea Saraiu) din cauza apei acumulate pe carosabil (plouă torenţial).

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis joi o atenţionare Cod portocaliu de inundaţii pentru râuri din judeţele Constanţa şi Tulcea, valabilă până la ora 20:00.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: