• Bucuresti 2º C
  Baia Mare 1º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca -2º C
  Constanta 7º C
  Craiova 0º C
  Galati 2º C
  Iasi -1º C
  Suceava -3º C
  Timisoara -1º C
 • 1 EUR = 4.6540 LEI
  1 USD = 4.1197 LEI
  1 GBP = 5.1867 LEI
  1 CHF = 4.1341 LEI
  1 HUF = 1.4376 LEI
  1 BGN = 2.3796 LEI
  1 JPY = 3.6288 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Anunţ al ministrului Carmen Dan în legătură cu poliţistul Eugen Stan, arestat pentru pedofilie

16 Februarie, 15:03

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat, că vineri va fi publicat pe site-ul ministerului raportul întocmit după verificarea efectuată de Corpul de control al MAI la Inspectoratul General al Poliţiei Române, după cazul poliţistitului Eugen Stan, arestat în agresiuni sexuale.

carmendan

Am avut ocazia să-l citesc (raportul corpului de control al MAI – n.r.). Printr-o procedură transparentă raportul va fi postat astăzi pe site-ul MAI. Este un raport final foarte serios pe care imediat cum ajung la birou am să-l semnez pentru a putea fi postat pe site", a declarat ministrul de Interne, după prezentarea bilanţului pe anul 2017 al Poliţiei Române.

„Ne dorim să prevenim astfel de derapaje, unde ele au fost constatate, evident măsura noastră este fermă. Iar mesajul meu, încă din prima zi, faţă de toţi colegii mei a fost toleranţă zero faţă de astfel de derapaje", a completat şeful IGPR, Cătălin Ioniţă.

Carmen Dan adăugat că la nivelul IGPR a fost făcută o diagnoză şi există şi un plan de măsuri pentru eficientizarea activităţii poliţiştilor.

„Înţeleg că şi acel plan de măsuri s-a făcut. Eu încă nu l-am văzut. O să-l discut în perioada imediat următoare cu domnul inspector general şi de aici încolo vă asigur că vom fi foarte transparenţi în comunicare şi veţi ştii pas cu pas cum ne gândim să aducem o schimbare în Poliţia Română, pentru că este din punctul nostru de vedere obligatorie", a explicat Carmen Dan.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: