• Bucuresti 18º C
  Baia Mare 13º C
  Brasov 11º C
  Cluj-Napoca 13º C
  Constanta 17º C
  Craiova 19º C
  Galati 16º C
  Iasi 15º C
  Suceava 11º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.6578 LEI
  1 USD = 3.9575 LEI
  1 GBP = 5.1941 LEI
  1 CHF = 4.1276 LEI
  1 HUF = 1.4395 LEI
  1 BGN = 2.3815 LEI
  1 JPY = 3.5127 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Anunţ al ministrului Carmen Dan în legătură cu poliţistul Eugen Stan, arestat pentru pedofilie

16 Februarie, 15:03

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anunţat, că vineri va fi publicat pe site-ul ministerului raportul întocmit după verificarea efectuată de Corpul de control al MAI la Inspectoratul General al Poliţiei Române, după cazul poliţistitului Eugen Stan, arestat în agresiuni sexuale.

carmendan

Am avut ocazia să-l citesc (raportul corpului de control al MAI – n.r.). Printr-o procedură transparentă raportul va fi postat astăzi pe site-ul MAI. Este un raport final foarte serios pe care imediat cum ajung la birou am să-l semnez pentru a putea fi postat pe site", a declarat ministrul de Interne, după prezentarea bilanţului pe anul 2017 al Poliţiei Române.

„Ne dorim să prevenim astfel de derapaje, unde ele au fost constatate, evident măsura noastră este fermă. Iar mesajul meu, încă din prima zi, faţă de toţi colegii mei a fost toleranţă zero faţă de astfel de derapaje", a completat şeful IGPR, Cătălin Ioniţă.

Carmen Dan adăugat că la nivelul IGPR a fost făcută o diagnoză şi există şi un plan de măsuri pentru eficientizarea activităţii poliţiştilor.

„Înţeleg că şi acel plan de măsuri s-a făcut. Eu încă nu l-am văzut. O să-l discut în perioada imediat următoare cu domnul inspector general şi de aici încolo vă asigur că vom fi foarte transparenţi în comunicare şi veţi ştii pas cu pas cum ne gândim să aducem o schimbare în Poliţia Română, pentru că este din punctul nostru de vedere obligatorie", a explicat Carmen Dan.

 

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: