• Bucuresti 7º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 6º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 11º C
  Craiova 3º C
  Galati 7º C
  Iasi 1º C
  Suceava -3º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Andrei Năstase spune pe cine ar putea accepta pe lista electorală și cine are „interzis”

31 Octombrie, 08:36

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că loc pe platforma creată împreună cu Partidul Acțiune și Solidaritate în perspectiva alegerilor parlamentare, își pot găsi și oameni cu gândire nu neapărat de dreapta. Declarația a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Nastase

Liderul PPDA spune că alternativa propusă de PAS și PPDA a fost edificată prin împuternicirea pe care au primit-o de la oameni, pe 13 septembrie 2015.  „O întărim de la o zi la alta și vom participa la alegeri în această formă”, a menționat Andrei Năstase.

Totodată, Andrei Năstase spune că platforma comună nu poate să-și asume candidații altor partide anti-oligarhice. „De exemplu, cum nu am avut nicio garanție de la comuniștii care au plecat la PDM, nu am nicio garanție față de oameni care astăzi se găsesc în PCRM, iar mâine pot pleca la PDM”, spune liderul PPDA.

De asemenea, Andrei Năstase spune că nu acceptă candidați independenți pe care să-i sprijine platforma. „Cine își asumă dezideratele, obiectivele, principiile PPDA, PAS și acestui bloc, acela va fi susținut de această entitate. Pentru că în spatele a tot felul de independenți, cum a fost Silvia Radu, s-au ascuns tot felul de interese ale lui Plahotniuc, ale PDM-ului. Noi vom merge strict pe această formulă”, a afirmat politicianul.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: