• Bucuresti 4º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov 0º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 5º C
  Craiova 5º C
  Galati 4º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 4º C
 • 1 EUR = 4.6605 LEI
  1 USD = 4.1120 LEI
  1 GBP = 5.1580 LEI
  1 CHF = 4.1368 LEI
  1 HUF = 1.4403 LEI
  1 BGN = 2.3829 LEI
  1 JPY = 3.6250 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Anchetă în cazul crimelor de la fabrica de pe Bd. Timişoara din Capitală

17 Iulie, 22:31

Cei doi suspecţi în cazul bărbaţilor găşiţi decedaţi în incinta unei fabrici din sectorul 6 al Capitalei au fost reţinuţi marţi.

screen

Cei doi suspecţi sunt fraţi şi au revenit de curând din străinătate. Ei le-au spus anchetatorilor că nu-i cunoşteau pe bărbaţi găsiţi decedaţi. În ceea ce-i priveşte pe cei doi paznici de la fabrica de ciment, medicii legişti au stabilit că au murit în urma loviturilor. Mai mult, o rudă a unui dintre bărbaţii găsiţi decedaţi le-a spus jurnaliştilor că cei doi ar fi fost aruncați de la etaj. Pe lângă cazul celor doi bărbaţi, criminaliştii investighează şi o altă moarte suspectă a unui al treilea paznic, în septembrie anul trecut.

Cei doi suspecți reținuți, marți dimineață, în dosarul deschis în cazul celor doi paznici găsiţi decedaţi la fabrica de ciment din Captală au fost audiaţi de procurori. Ei sunt acuzaţi de omor şi omor calificat în acest caz. Cei doi tineri reţinuţi sunt suspectaţi şi în cazul unui alt paznic mort anul trecut, în aceeaşi fabrică.

Anchetatorii au refăcut filmul celor trei crime şi susţin că bărbaţii i-au aruncat pe cei doi paznici de la etajul unu într-o hală dezactivată din incinta fabricii in care lucrau. Anul trecut suspecţii l-ar fi bătut pe un alt paznic până l-au omorât. I-au produs victimei fracturi craniene care au dus la decesul acestuia. Când au fost aduşi la audieri suspecţii susţineau că nici măcar nu îi cunosc pe paznicii morţi.

Legiştii au făcut autopsia celor doi paznici găsiţi morţi şi au stabilit preliminar că au murit în urma leziunilor produse prin lovire. Rudele lor susţin că bieţii oameni au fost aruncaţi de la etaj.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: