• Bucuresti 4º C
  Baia Mare 3º C
  Brasov 2º C
  Cluj-Napoca 2º C
  Constanta 6º C
  Craiova 4º C
  Galati 2º C
  Iasi 2º C
  Suceava 2º C
  Timisoara 6º C
 • 1 EUR = 4.6614 LEI
  1 USD = 3.7984 LEI
  1 GBP = 5.2814 LEI
  1 CHF = 3.9727 LEI
  1 HUF = 1.5077 LEI
  1 BGN = 2.3834 LEI
  1 JPY = 3.4322 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

ANAF a început controlul la bănci

08 Septembrie, 11:24

Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin inspectorii Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, verifică modul în care societățile bancare își respectă obligațiile fiscale legale de declarare și plată a impozitelor și taxelor.

anaf

Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin inspectorii Direcției Generale de Administrare a Marilor Contribuabili, verifică modul în care societățile bancare își respectă obligațiile fiscale legale de declarare și plată a impozitelor și taxelor. Inspecțiile fiscale la bănci sunt în derulare

După ce premierul Mihai Tudose și ministrul Finanţelor Publice, Ionuţ Mişa. au anunţat public că sunt bănci care de ani de zile nu declară profit, reprezentanţii ANAF au confirmat că inspecţiile fiscale la bănci sunt în derulare, scrie stiripesurse.

Fostul bancher Lucian Isar a scris pe o reţea de socializare că această măsură sună deja a prigoană.

"Pierderile exagerate ale bancilor de datoreaza faptului ca pana in 2012 "Manole" Isarescu a fost original si a impus norme de provizionare diferite fata de standardele Internationale. Nu doar ca stia de pierderi dar prin norme a fost potentator", a scris Isar.

 

Citeste mai mult despre: ANAF, Bănci, controale
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: