• Bucuresti -1º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov 1º C
  Cluj-Napoca -1º C
  Constanta 5º C
  Craiova -2º C
  Galati 0º C
  Iasi -4º C
  Suceava -6º C
  Timisoara 1º C
 • 1 EUR = 4.7081 LEI
  1 USD = 4.1377 LEI
  1 GBP = 5.3199 LEI
  1 CHF = 4.1501 LEI
  1 HUF = 1.4797 LEI
  1 BGN = 2.4073 LEI
  1 JPY = 3.7743 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Ambasadorul Daniel Ioniță: Sunt optimist în ceea ce privește viitorul politic european al R. Moldova

10 Mai, 09:32

Drumul spre integrarea în Uniunea Europeană nu este ușor, ci presupune sacrificii din partea tuturor celor implicați și îndeplinirea unor angajamente. Declarația a fost făcută de ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

Ionita

În opinia diplomatului, jocul dublu al autorităților moldovenești cu Uniunea Europeană poate aduce rezultate, dar numai pe termen scurt. „Un astfel de joc nu va fi câștigător pe termen lung și vedem ce s-a întâmplat cu locul rezervat Republicii Moldova în cadrul Parteneriatului Estic câțiva ani în urmă”, spune Daniel Ioniță.

„Eu sunt optimist în ceea ce privește viitorul politic european al Republicii Moldova”, a afirmat diplomatul. Ambasadorul susține că dacă s-ar deturna cursul european al țării, principalii perdanți vor fi cetățenii Republicii Moldova care se vor vedea văduviți de posibilitatea de a cîștiga mai mult și mai bine, nu vor mai avea posibilitatea să călătorească atât de liber.

În opinia diplomatului, jocul dublu cu Uniunea Europeană poate aduce rezultate, dar numai pe termen scurt. „Un astfel de joc nu va fi câștigător pe termen lung și vedem ce s-a întâmplat cu locul rezervat Republicii Moldova în cadrul Parteneriatului Estic câțiva ani în urmă”, spune Daniel Ioniță.

Sursa: deschide.md

Citeste mai mult despre: Daniel Ionita, Republica Moldova, Romania, UE
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: