• Bucuresti 34º C
  Baia Mare 31º C
  Brasov 28º C
  Cluj-Napoca 30º C
  Constanta 29º C
  Craiova 31º C
  Galati 32º C
  Iasi 31º C
  Suceava 28º C
  Timisoara 32º C
 • 1 EUR = 4.6663 LEI
  1 USD = 4.0420 LEI
  1 GBP = 5.3256 LEI
  1 CHF = 4.0578 LEI
  1 HUF = 1.4384 LEI
  1 BGN = 2.3859 LEI
  1 JPY = 3.6793 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Alina Petrescu: Acţiunile ELCEN ar urma să fie scoase la vânzare

09 Iunie, 17:32

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Alina Petrescu, a anunţat, vineri la finalul şedinţei, că în urma unei întâlniri pe care ministrul Energiei, Toma Petcu, a avut-o în cursul zilei de joi cu primarul general al Capitalei, s-a agreat ca acţiunile ELCEN să fie scoase la vânzare, Gabriela Firea exprimându-şi interesul ca Primăria să le achiziţioneze.

elcen

"Ministerul Energiei a prezentat o notă de informare privind situaţia Societăţii Electrocentrale Bucureşti (ELCEN). În urma unei întâlniri pe care ministrul Energiei a avut-o chiar ieri cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a agreat o soluţie, dar ea depinde şi de avizul Consiliului Concurenţei, care a fost deja solicitat. Acţiunile ELCEN ar urma să fie scoase la vânzare, aceasta a fost propunerea Ministerului Energiei, iar Primăria Capitalei şi-a manifestat intenţia de a achiziţiona aceste acţiuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului.

Alina Petrescu a spus că punctul de vedere de la Consiliul Concurenţei a fost deja solicitat, iar până la primirea acestuia nu s-a discutat despre o valoare a acţiunilor care ar urma să fie scoase la vânzare.

"Se vorbeşte despre scoaterea la vânzare a acţiunilor la nivelul pieţei. Nu există un orizont de timp în acest moment, adică în această notă nu s-a spus - şi din câte înţeleg nici în discuţia dintre ministrul Energiei şi primarul Capitalei - o să scoatem acţiunile la vânzare într-un timp de, pentru că se aşteaptă aviz de la Consiliul Concurenţei", a explicat Alina Petrescu.

 

Citeste mai mult despre: actiuni, Alina Petrescu, elcen, vanzare
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: