• Bucuresti 14º C
  Baia Mare 8º C
  Brasov 8º C
  Cluj-Napoca 8º C
  Constanta 11º C
  Craiova 13º C
  Galati 10º C
  Iasi 7º C
  Suceava 6º C
  Timisoara 11º C
 • 1 EUR = 4.7564 LEI
  1 USD = 4.2005 LEI
  1 GBP = 5.5575 LEI
  1 CHF = 4.2296 LEI
  1 HUF = 1.5063 LEI
  1 BGN = 2.4319 LEI
  1 JPY = 3.8050 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Alina Bica, patru ani de închisoare cu executare

26 Iunie, 16:29

Alina Bica a fost condamnată la închisoare cu executare în dosarul în care era acuzată alături de Adriean Videanu, care a fost achitat.

bica

În schimb, fosta șefă a DIICOT a fost achitată de instanța supremă în dosarul în care Horia Simu a primit 4 ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă. Bica este judecată şi într-un al treilea dosar, prvind despăgubirea frauduloasă a omului de afaceri Gheorghe Stelian de către ANRP. În acest caz, instanţa supremă ar putea pronunţa sentinţa în 29 iunie. 

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis marţi achitarea Alinei Bica în dosarul în care a fost judecată alături de omul de afaceri Horia Simu şi de fostul şef al ANAF Şerban Pop şi în care în primă instanţă primise o condamnare de trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. În dosarul în care a fost judecată alături de fostul ministru Adriean Videanu, fosta şefă a DIICOT a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare, fiind menţinută astfel decizia din primă instanţă. Deciziile luate marţi de instanţa supremă în cele două dosare sunt definitive.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: