• Bucuresti 4º C
  Baia Mare 0º C
  Brasov 0º C
  Cluj-Napoca 1º C
  Constanta 5º C
  Craiova 5º C
  Galati 4º C
  Iasi 3º C
  Suceava 1º C
  Timisoara 4º C
 • 1 EUR = 4.6605 LEI
  1 USD = 4.1120 LEI
  1 GBP = 5.1580 LEI
  1 CHF = 4.1368 LEI
  1 HUF = 1.4403 LEI
  1 BGN = 2.3829 LEI
  1 JPY = 3.6250 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

OPINII Alexandru VAKULOVSKI // Dialog Dodon/Usatâi: ca între idioți, mincinoși, prezervative și curcani

06 Iunie, 14:37

Cândva prieteni de baricadă și vecini de orășele protestatare cu alcool, grătare și comedii pe ecrane imense, cuplul Dodon-Usatâi s-a destrămat. Acum nu doar că sunt într-o relație mai complicată, dar, vorba moldoveanului, se numesc în toate felurile cu fiecare ocazie.

idioti utili

Ieri, într-o ediție specială la postul propagandistic rusesc NTV, Igor Dodon și-a dat raportul pentru stăpânii de la Kremlin despre alegerile pierdute pentru primăria capitalei. Astăzi deja emisiunea era ștearsă de pe youtube, rămânând doar fragmente preluate de alte site-uri. Prea supărat era socialistul și arunca cu venin în toate părțile.

Ieri am văzut doar un mic fragment în care îl bălăcărea pe Andrei Năstase, alt prieten de baricadă, printre altele. Deși a avut un limbaj indecent, Dodon a ținut să distribuie pe pagina sa fragmentul cu dedicație pentru fostul primar de Bălți, actualul fugar Renato Usatâi.

Trădător, dăunător, complexat, prostituată politică, cal troian, idiot util, balabol – Dodon a spus toate astea despre Usatâi în două minute.

Dar nici fostul primar de Bălți nu și-a făcut așteptată replica. Într-o postare concisă de pe facebook, el l-a făcut pe Dodon persoană care trezește greața la oamenii normali, corupt plahotniuchist, umflat în pene, prezervativ, ipocrit, ticălos, fizionomie mincinoasă, fricos, curcan.

Desigur că dialogul dintre cei doi e foarte distractiv. Dar nu te mai amuzi deloc când îți dai seama că unul dintre ei încă e președinte, iar celălalt e conducător de partid și fost primar. Ei ne conduc, ei sunt forța politică a Moldovei. Păi și oare cum vorbesc despre alegători, dacă ei, ca foști tovarăși, își toarnă lături de porci în cap?

Iritarea lui Dodon vine probabil și de la declarațiile anterioare ale lui Usatâi de la TV8, unde a spus că socialistul îl aduce la Sadova pe Kirkorov cu 130 000 de euro, că prin diferite scheme frauduloase face rost de milioane de euro, că inclusiv Usatâi îi dădea Zinaidei Greceanâi care îl aștepta în fața saunei câte 40 000 de euro.

Usatâi ar face bine să se întoarcă de la Moscova la Chișinău doar pentru a face aceleași declarații la CNA. Cred că atunci tot acest dialog frățesc ar părea doar o încălzire.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: