• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 10º C
  Craiova 18º C
  Galati 14º C
  Iasi 16º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7509 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.5172 LEI
  1 CHF = 4.2187 LEI
  1 HUF = 1.5039 LEI
  1 BGN = 2.4291 LEI
  1 JPY = 3.8010 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

OPINII Alexandru VAKULOVSKI // Dialog Dodon/Usatâi: ca între idioți, mincinoși, prezervative și curcani

06 Iunie, 14:37

Cândva prieteni de baricadă și vecini de orășele protestatare cu alcool, grătare și comedii pe ecrane imense, cuplul Dodon-Usatâi s-a destrămat. Acum nu doar că sunt într-o relație mai complicată, dar, vorba moldoveanului, se numesc în toate felurile cu fiecare ocazie.

idioti utili

Ieri, într-o ediție specială la postul propagandistic rusesc NTV, Igor Dodon și-a dat raportul pentru stăpânii de la Kremlin despre alegerile pierdute pentru primăria capitalei. Astăzi deja emisiunea era ștearsă de pe youtube, rămânând doar fragmente preluate de alte site-uri. Prea supărat era socialistul și arunca cu venin în toate părțile.

Ieri am văzut doar un mic fragment în care îl bălăcărea pe Andrei Năstase, alt prieten de baricadă, printre altele. Deși a avut un limbaj indecent, Dodon a ținut să distribuie pe pagina sa fragmentul cu dedicație pentru fostul primar de Bălți, actualul fugar Renato Usatâi.

Trădător, dăunător, complexat, prostituată politică, cal troian, idiot util, balabol – Dodon a spus toate astea despre Usatâi în două minute.

Dar nici fostul primar de Bălți nu și-a făcut așteptată replica. Într-o postare concisă de pe facebook, el l-a făcut pe Dodon persoană care trezește greața la oamenii normali, corupt plahotniuchist, umflat în pene, prezervativ, ipocrit, ticălos, fizionomie mincinoasă, fricos, curcan.

Desigur că dialogul dintre cei doi e foarte distractiv. Dar nu te mai amuzi deloc când îți dai seama că unul dintre ei încă e președinte, iar celălalt e conducător de partid și fost primar. Ei ne conduc, ei sunt forța politică a Moldovei. Păi și oare cum vorbesc despre alegători, dacă ei, ca foști tovarăși, își toarnă lături de porci în cap?

Iritarea lui Dodon vine probabil și de la declarațiile anterioare ale lui Usatâi de la TV8, unde a spus că socialistul îl aduce la Sadova pe Kirkorov cu 130 000 de euro, că prin diferite scheme frauduloase face rost de milioane de euro, că inclusiv Usatâi îi dădea Zinaidei Greceanâi care îl aștepta în fața saunei câte 40 000 de euro.

Usatâi ar face bine să se întoarcă de la Moscova la Chișinău doar pentru a face aceleași declarații la CNA. Cred că atunci tot acest dialog frățesc ar părea doar o încălzire.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: