• Bucuresti 16º C
  Baia Mare 17º C
  Brasov 14º C
  Cluj-Napoca 16º C
  Constanta 10º C
  Craiova 18º C
  Galati 14º C
  Iasi 16º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 20º C
 • 1 EUR = 4.7509 LEI
  1 USD = 4.1988 LEI
  1 GBP = 5.5172 LEI
  1 CHF = 4.2187 LEI
  1 HUF = 1.5039 LEI
  1 BGN = 2.4291 LEI
  1 JPY = 3.8010 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

OPINII Alexandru VAKULOVSKI // Ceban s-a dezbătut

23 Mai, 11:03

Imaginați-vă un boxer sau un kickboxer care provoacă pe cineva, apoi pentru că provocarea nu i-a fost acceptată, merge singur în ring și arată cum și-ar fi bătut adversarul.

ceban

Sau o echipă de fotbal. Sau un jucător de tenis. E stupid, nu? Cât adversarul nu ți-e în ring – nu există luptă, competiție. Dar să nu uităm că la noi totul se poate.

Ivan Ceban l-a provocat pe Andrei Năstase să aibă dezbateri în fiecare zi, de la 12.00, la Arcul de Triumf. Năstase i-a răspuns că va merge la dezbaterile televizate, dar că are de făcut alceva în fiecare zi, nu va veni la Arcul de Triumf, unde socialistul și-a pregătit terenul. Chiar așa, de ce la Arcul de Triumf? Oare nu e vorba de grandomanie? Bine că dezbaterile n-au fost anunțate pe postamentul monumentului lui Ștefan cel Mare...

După imaginile pe care le-am văzut prin reportajele de după, Vanea oricum a mers cu echipa sa de susținători-deputați socialiști, astfel că nu putem vorbi de o dezbatere “pentru popor”. Că doar „poporul” nu e Vovka Bătrâncea, Grișa Novac și Zina Karabina. A lipsit doar Dodon, ca să susțină minidodonul.

Din start, Ceban avea planuri grandomane pentru locul de joacă de la Arcul de Triumf: nu s-a limitat să-i facă program doar lui Năstase, ci și jurnaliștilor: “Propun următorul format – cel puțin 30 de minute de prezentări și dezbateri și 30 de minute de întrebări și răspunsuri. Moderator poate fi, de exemplu - Dumitru Mișin (Jurnal TV), Gheorghe Gonța (TVC21), Natalia Morari (TV8) sau Lorena Bogza (ProTV)”.

Ce să zic, bravo Vaniușa că nu i-ai făcut program și lui Gerard Butler, Anthony Hopkins sau, să zicem, Sharon Stone. Modestia îl caracterizează pe Ceban, asta e clar.

După ce s-a dezbătut singur la Arcul de Triumf, un singur lucru nu mi-e clar. Da, am înțeles că îl așteaptă în continuare pe Năstase, dar dacă acesta nu va apărea, ce va face în următoarele zile? Îl va aștepta zi de zi la Arcul de Triumf, unde se va dezbate singur, aplaudat de gașca socialistă?

Nu de alta, dar nu prea există nici emisiuni de divertisment la TV și nu toată ziua poți vedea circul fără garduri și îngrădituri.

Chiar m-aș duce, ca să mă distrez.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: