• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9495 LEI
  1 USD = 4.2188 LEI
  1 GBP = 5.7509 LEI
  1 CHF = 4.5738 LEI
  1 HUF = 1.3946 LEI
  1 BGN = 2.5306 LEI
  1 JPY = 3.8525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Alexandru Nazare, prima reacţie după ce a fost demis

08 Iulie, 14:23

Alexandru Nazare, ministrul de Finanţe revocat de premierul Florin Cîţu, a explicat că şi-a făcut treaba la minister, cu rezultate vizibile, apreciate de multe ori chiar şi de şeful Guvernului. Nazare a adăugat că i-a spus prim-ministrului că nu are motive întemeiate pentru a demisiona din funcţie.

nazare

„Mi-am făcut treaba, am rezultate vizibile, apreciate chiar de el de multe ori şi reflectate în evaluările instituţiilor internaţionale. I-am spus premierului că stăm bine cu execuţia bugetară şi că nu am motive întemeiate să îmi înaintez o demisie. Am considerat că este înţelept ca în această perioadă să îmi menţin neutralitatea politică, prin prisma poziţiei de ministru al Finanţelor”, a afirmat Alexandru Nazare joi, pentru Antena 3.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că l-a demis pe ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare. Este primul ministru liberal îndepărtat din Guvern. Cererea de revocare a fost deja trimisă la Palatul Cotroceni.  Cîţu a mai explicat că Alexandru Nazare a avut posibilitatea de a-şi prezenta demisia, însă a refuzat, optând pentru varianta revocării.

„După o discuţie cu membrii coaliţiei marţi seara, în care i-am anunţat că am cerut demisia ministrului Finanţelor Publice, acesta a informat că nu doreşte să-şi dea demisia şi preferă să fie revocat. Astăzi, după încă o discuţie cu membrii coaliţiei la prima oră, am transmis preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a domnului Alexandru Nazare din funcţia de ministru al Finanţelor", a declarat Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: