• Bucuresti 17º C
  Baia Mare 13º C
  Brasov 12º C
  Cluj-Napoca 12º C
  Constanta 10º C
  Craiova 14º C
  Galati 15º C
  Iasi 16º C
  Suceava 15º C
  Timisoara 16º C
 • 1 EUR = 4.8288 LEI
  1 USD = 4.4163 LEI
  1 GBP = 5.4966 LEI
  1 CHF = 4.5682 LEI
  1 HUF = 1.3438 LEI
  1 BGN = 2.4690 LEI
  1 JPY = 4.1159 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Șalaru, după decizia CSJ: Justiția a făcut dovada subordonării față de cuplul toxic Plahotniuc-Dodon

08 Noiembrie, 11:48

Președintele executiv al Partidului Unității Naționale, Anatol Șalaru, a reacționat la decizia controversată a CSJ de a-i retrage cetățenia R Moldova lui Traian Băsescu.

Salaru

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Anatol Șalaru face referire la subordonarea justiției din R Moldova.

Justiția moldovenească a făcut încă odată dovada subordonării juridice către puterea bicefală formată din cuplul toxic Plahotniuc-Dodon.”, a scris Șalaru, care a precizat că retragerea cetățeniei lui Băsescu este un abuz juridic, confirmat de judecîtorii CSJ

După o amânare pentru care a invocat ”studierea suplimentară” a dosarului, completul de judecători a decis să confirme juridic abuzul lui Igor Dodon și să-i retragă definitiv cetățenia celui care a pus Republica Moldova pe harta interesului Uniunii Europene.”, a scris Șalaru.

Președintele executiv al PUN afirmă că intrarea lui Băsescu în politica din R Moldova a deranjat toată clasa politică, precizând că s-au depășit niște limite.

Faptul că intrarea în politica moldovenească a lui Traian Băsescu, prin înființarea PUN, a deranjat întreaga clasă politică de la dreapta la stânga politicii moldovenești nu mai este un secret pentru nimeni. De aici și până la a da decizii în puterea nopții, după ce cu doar câteva ore înainte anunțaseră amânarea unui verdict, este totuși o distanță prea mare.”, scrie în postarea lui Șalaru.

Concluzia președintelui executiv al PUN este că R Moldova este un stat eșuat, care a devenit o feudă a unei grupări interlope

Alături de invalidarea alegerilor la Primăria Chișinău, sentința contra lui Traian Băsescu este încă o dovadă că statul Republica Moldova a devenit pur și simplu o feudă aflată la cheremul unor grupări interlope mascate sub eticheta de partide, un stat eșuat la marginea lumii civilizate.”, a scris Șalaru.

Amintim că deși inițial au amânat ședința de judecată în dosarul „Băsescu vs Dodon”, magistrații de la Curtea Supremă de Justiție s-au răzgândit la nici patru ore și au luat decizia de a respinge recursul fostului președinte al României, Trăian Băsescu.

Sursa: deschide.md

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: