• Bucuresti 12º C
  Baia Mare 10º C
  Brasov 9º C
  Cluj-Napoca 4º C
  Constanta 12º C
  Craiova 10º C
  Galati 11º C
  Iasi 10º C
  Suceava 8º C
  Timisoara 12º C
 • 1 EUR = 4.9485 LEI
  1 USD = 4.3946 LEI
  1 GBP = 5.8231 LEI
  1 CHF = 4.7550 LEI
  1 HUF = 1.3527 LEI
  1 BGN = 2.5301 LEI
  1 JPY = 3.8684 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Al doilea caz de Covid-19 a fost confirmat la Prefectura Constanţa

20 Iulie, 13:50

Un al doilea caz de Covid-19 a fost confirmat la Prefectura Constanţa, fiind vorba despre o persoană confirmată la sfârşitul săptămânii trecute. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, starea sa de sănătate fiind bună.

afp-coronavirus-model

Prefectura Constanţa a transmis luni, printr-un comunicat de presă, că după aflarea acestei veşti,  toate birourile din cadrul instituţiei au fost dezinfectate, iar colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde îşi desfăşoară activitatea.

Direcţia de Sănătate Publică Constanţa a început o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea angajatei de la Prefectură are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Prefectura Constanţa menţionează că acest caz nu are nicio legătură cu primul caz confirmat în cadrul instituţiei, din data de 6 iulie, scrie News.ro.

Prefectul Constanţei, George Niculescu, a afirmat că în cadrul Prefecturii a luat toate măsurile preventive.

„Acest virus nu ocoleşte pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care munceşti. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanţa, am luat toate măsurile preventive şi le recomand colegilor mei, dar şi tuturor cetăţenilor acestui judeţ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot şi tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre şi întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toţii cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu.

În judeţul Constanţa, de la începutul pandemiei au fost confirmate 645 de cazuri de Covid-19.

Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: