• Bucuresti 30º C
  Baia Mare 28º C
  Brasov 27º C
  Cluj-Napoca 26º C
  Constanta 29º C
  Craiova 29º C
  Galati 29º C
  Iasi 28º C
  Suceava 24º C
  Timisoara 29º C
 • 1 EUR = 4.6550 LEI
  1 USD = 3.9774 LEI
  1 GBP = 5.2757 LEI
  1 CHF = 3.9781 LEI
  1 HUF = 1.4457 LEI
  1 BGN = 2.3800 LEI
  1 JPY = 3.5378 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Air France a refuzat să îmbarce 15 persoane către SUA

30 Ianuarie, 12:54

Air France a refuzat deja să îmbarce 15 persoane către Statele Unite, după ce preşedintele american Donald Trump a semnat un decret prin care interzice intrarea în ţară a cetăţenilor a şapte ţări cu populaţie majoritar musulmană, potrivit unor surse din cadrul companiei.

airfrance

Decretul prezidenţial, care a intrat în vigoare imediat ce a fost semnat vineri seara, interzice pătrunderea pe teritoriul Statelor Unite a cetăţenilor Iranului, Irakului, Yemenului, Somaliei, Sudanului şi Libiei pentru o perioadă de 90 de zile. Toţi sirienii au interdicţia de a intra pe teritoriul american până la noi ordine, potrivit news.ro.

Pasagerii a căror îmbarcare a fost refuzată de Air France sunt cetăţeni din aceste ţări, ”dar asta nu înseamnă că veneau neapărat din aceste ţări”, a precizat purtătorul de cuvânt.

”I-am preluat pe toţi aceşti pasageri în grijă, nimeni nu este blocat la Paris, am adoptat dispoziţiile necesare în vederea retrimiterii acestor persoane către punctul lor de origine”, a subliniat el.

Air France a preconizat să avertizeze pasagerii prin e-mail sau SMS cu privire la noile reguli, pentru a-i ajuta să evite să ia un zbor şi să fie refuzaţi, odată ajunşi la Paris, să se îmbarce la bordul unui avion Air France către Statele Unite.

Citeste mai mult despre: Air France, SUA, Trump
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: