• Bucuresti 33º C
  Baia Mare 34º C
  Brasov 31º C
  Cluj-Napoca 33º C
  Constanta 27º C
  Craiova 34º C
  Galati 31º C
  Iasi 32º C
  Suceava 31º C
  Timisoara 37º C
 • 1 EUR = 4.5816 LEI
  1 USD = 3.9104 LEI
  1 GBP = 5.0369 LEI
  1 CHF = 4.0432 LEI
  1 HUF = 1.5051 LEI
  1 BGN = 2.3426 LEI
  1 JPY = 3.5525 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Air France a refuzat să îmbarce 15 persoane către SUA

30 Ianuarie, 12:54

Air France a refuzat deja să îmbarce 15 persoane către Statele Unite, după ce preşedintele american Donald Trump a semnat un decret prin care interzice intrarea în ţară a cetăţenilor a şapte ţări cu populaţie majoritar musulmană, potrivit unor surse din cadrul companiei.

airfrance

Decretul prezidenţial, care a intrat în vigoare imediat ce a fost semnat vineri seara, interzice pătrunderea pe teritoriul Statelor Unite a cetăţenilor Iranului, Irakului, Yemenului, Somaliei, Sudanului şi Libiei pentru o perioadă de 90 de zile. Toţi sirienii au interdicţia de a intra pe teritoriul american până la noi ordine, potrivit news.ro.

Pasagerii a căror îmbarcare a fost refuzată de Air France sunt cetăţeni din aceste ţări, ”dar asta nu înseamnă că veneau neapărat din aceste ţări”, a precizat purtătorul de cuvânt.

”I-am preluat pe toţi aceşti pasageri în grijă, nimeni nu este blocat la Paris, am adoptat dispoziţiile necesare în vederea retrimiterii acestor persoane către punctul lor de origine”, a subliniat el.

Air France a preconizat să avertizeze pasagerii prin e-mail sau SMS cu privire la noile reguli, pentru a-i ajuta să evite să ia un zbor şi să fie refuzaţi, odată ajunşi la Paris, să se îmbarce la bordul unui avion Air France către Statele Unite.

Citeste mai mult despre: Air France, SUA, Trump
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: