• Bucuresti 20º C
  Baia Mare 14º C
  Brasov 15º C
  Cluj-Napoca 13º C
  Constanta 21º C
  Craiova 20º C
  Galati 20º C
  Iasi 20º C
  Suceava 16º C
  Timisoara 18º C
 • 1 EUR = 4.8738 LEI
  1 USD = 4.1678 LEI
  1 GBP = 5.3626 LEI
  1 CHF = 4.5176 LEI
  1 HUF = 1.3350 LEI
  1 BGN = 2.4919 LEI
  1 JPY = 3.9474 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

Greceanîi, Bătrâncea și Ceban așteaptă ACUM mâine în biroul 508 din clădirea Parlamentului

10 Aprilie, 11:42

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a decis să cheme componentele blocului ACUM la negocieri. Întâlnirea ar urma să aibă loc mâine în clădirea Parlamentului.

psrm

„Lansăm invitația formațiunilor constituiente ale blocului ACUM pentru ziua de joi 11 aprilie 2019 începâțnd cu ora 11: în incinta sălii 508 din anexa parlamentului pentru a discuta formarea majorității parlamentare, constituirea coaliției de guvernare și învestirea unui nou guvern funcțional pentru R. Moldova și cetățenii săi. PSRM a decis să delege pe Zinaida Greceanâi, Vlad Bătrâncea și Ion Ceban la aceste discuții. Invitația are un caracter oficial și este semnată de președintele partidului”, a declarat ion Ceban în cadrul unei conferințe de presă, care a menționat că invitația a fost expediată și la sediile partidelor PAS și DA.

Socialistul a adăugat că sunteți legi din pachetul antioligarhic înaintat de ACUM pe care PSRM este pregătit să voteze: „Începând cu legea Magnițki dar și demisiile unor conducători de instituții”.

Vom aminti că blocul ACUM i-a așteptat ieri pe deputații din fracțiunea PSRM la discuții pe marginea „pachetului antioligarhic”. Cei din urmă au venit - ca răspuns- cu un set de propuneri care spun că vor fi subiect de negociere pentru o eventuală majoritate parlamentară.  Socialiștii au mai spus că așteaptă de la blocul ACUM o analiză la rece a pachetului înaintat, după care vor anunța ce fac mai departe.

 

Citeste mai mult despre: ACUM, coalitie, invitaţie, negocieri, PSRM, Republica Moldova
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: