• Bucuresti -1º C
  Baia Mare 6º C
  Brasov 6º C
  Cluj-Napoca 6º C
  Constanta 2º C
  Craiova -1º C
  Galati -2º C
  Iasi -4º C
  Suceava -6º C
  Timisoara 3º C
 • 1 EUR = 4.6646 LEI
  1 USD = 3.7833 LEI
  1 GBP = 5.2815 LEI
  1 CHF = 3.9860 LEI
  1 HUF = 1.4996 LEI
  1 BGN = 2.3850 LEI
  1 JPY = 3.5796 LEI
 • Login
CELE MAI NOI | CELE MAI VIZIONATE | JURNALE
Ultimele stiri:  
= JURNALE =

A murit Dan Adamescu

24 Ianuarie, 10:47

Dan Adamescu a murit în noaptea de luni spre marți, la vârsta de 68 de ani.

adamescu

Dan Adamescu se afla internat într-un spital privat din Capitală de mai bine de două luni. În ultima vreme, starea sa se agravase, milionarul fiind mutat la terapie intensivă și intubat.

La sfârșitul anului trecut, Adriana Constantinescu anunța că Dan Adamescu a intrat în septicemie, iar doctorii i-au administrat antibiotice, însă organismul nu a mai răspuns la tratament.

Tribunalul Ilfov a respins, pe 21 decembrie, cererea lui Dan Adamescu de eliberare condiţionată, omul de afaceri putând să facă o nouă solicitare în februarie 2017, decizia fiind definitivă.

Judecătorii Tribunalului Ilfov au menţinut astfel decizia din 24 noiembrie a Judecătoriei Sectorului 4, care a dispus ca Dan Adamescu să execute în continuare în penitenciar pedeapsa de patru ani şi patru luni primită în dosarul în care a fost acuzat că a mituit doi judecători pentru pronunţarea unor soluţii favorabile în dosare de insolvenţă ale unor firme ale sale.

Dan Adamescu a cerut eliberarea condiţionată pe motiv că a executat mai mult de o treime din pedeapsa de patru ani şi patru luni.

Nora omului de afaceri, Adriana Constantinescu, acuză "sistemul" că "l-a torturat" şi "l-a omorât" pe Adamescu prin faptul că i-a refuzat accesul la îngrijiri medicale.

"Ultima perioadă din viaţa lui a fost o tortură. O tortură cu semnătura judecătorilor şi a procurorilor! Sistemul e vinovat. Toţi judecătorii care au semnat sentinţa lui, care nu s-au uitat pe documentele venite de la medici. Condiţiile din închisoare... Au ţinut un om şi l-au torturat pur şi simplu! Acum uite că şi-a dat sufletul, nu a mai putut să lupte", a spus Adriana Constantinescu.

Citeste mai mult despre: dan adamescu, deces, om afaceri
Daca ti-a placut articolul, urmareste agentia de stiri rnews.ro pe facebook
Alte articole: